Jeśli nic nie "wyskoczy" na Giełdzie się pojawię (jak zawsze od kilku już lat). Jeśli kogoś interesują etykiety z któregoś z pozostałych jeszcze browarów (spis na stronie) to zapraszam na stronę (adres pod zdjęciem) lub na PW. Oferta dotyczy tylko browarów w całości. Do zobaczenia na Giełdzie.
2009.07.11 - Człuchów, XIV Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
.
Ma może ktoś z Radomia czy okolic (lub jedzie przez Radom) 2 wolne miejsca w aucie, chętnie zabrał bym się z bratem na tę giełdę. PKS-a nie ma z Radomia żadnego a najdogodniejszy pociąg jest z 3 przesiadkamiComment
-
hurtowo nie biore bo chodzi mi tylko o piwko do degustacji na giełdzie.Comment
-
Tak też rozumiem Twoje zamówienie: do degustacji
A może masz coś na wymianę? Skąd jesteś? Pytam bo profil masz nieuzupełniony...Comment
-
a jestem z ElblągaComment
-
Ja tak a propos: czy któryś z kolegów z Człuchowa to Robert Jasnoch?
Jeśli tak, to proszę o kontakt w sprawie zaległej prenumeraty pisma PIVARIAComment
-
Browarki
Comment
-
A może organizatorzy mają wolny sprzęt? To przywiozę beczkę lanego pszenicznego primatora.Comment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Kolejny minibrowar w Uzbeckiej stolicy znajduje się w bliskiej odległości ścisłego centrum miasta.
Przy drzwiach wejściowych tabliczka z informacją o selekcji i że wpuszczają tylko w kulturalnym ubraniu. Żadnych dresów i krótkich spodenek.
Pomimo tego, że tylko częściowo...-
Channel: Azja
2019-07-09, 14:47 -
-
Jak co roku organizator Janusz Wiśniewski prosi mnie o podanie informacji.
W tym roku w sobotę 13 lipca odbędzie się XXIV Środkowopomorska Giełda Birofiliska na którą serdecznie zapraszam.
Tak jak ostatnio bywa i tym razem miejscem spotkania będzie MDK przy ul....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Pozwalam sobie zastosować inną pisownię nazwy miasta...
.
Na głównym placu, przepięknym zresztą, jak i większość starówki Cuzco, w podcieniach są schody.
Po wdrapaniu się po lewej stronie jest (niezła zresztą) restauracja "Tunupa", a po prawej "Nuevo Mundo"....-
Channel: Peru
2019-03-31, 13:02 -
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment