Jureczku, czy będą zniżki PKP?
2009.09.19 - Lublin, VIII Lubelska Giełda Birofili
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziJureczku, czy będą zniżki PKP?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziA czy będzie możliwość zwiedzenia browaru?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafi_ Wyświetlenie odpowiedziCzy do tego zwiedzania wymagana jest jakaś rezerwacja ?
Będzie niepasteryzowana perła z beczki jak 2 lata temu?
Niestety Perły niepasteryzowanej nie będzie.
Comment
-
-
Polecam trasę na piechote - to jest 1,2 km, czyli spacerkiem góra 20 minut. Z dworca PKS wchodzisz na pl. Zamkowy, następnie przez bramę grodzką kierujesz się ku bramie krakowskiej, po wyjściu z bramy krakowskiej najlepiej pójść Kozią to uliczka delikatnie na lewo od deptaka. Z Koziej ponownie w lewo w Bernardyńską no i z górki do browaru.Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Prośba nieaktualna, praca niestety jednak nie pozwala jechać
Zdrówko wszystkich giełdowiczów, bawcie się dobrze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z forumowiczów z Lublina dysponuje wolnym miejscem dla współspacza ze Śląska z piątku na sobotę? Mogę legnąć nawet na podłodze Pzdr Hubert
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziA jak nie będzie to nie przyjedziesz? Ja jeżdżę na giełdy bez względu na to czy będą jakiekolwiek gadżety czy nie.
Na pewno jak co roku będzie gadżet giełdowy - jaki - zobaczysz w dniu giełdy.
Comment
-
-
Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziJestem z Organizatorami - macie rację - jedzie się na giełdę , a nie po prezenty. Byłem na wszystkich lubelskich giełdach i ani deszcz mnie nie zraził, ani sympatyczne studentki, czy jeszcze bardziej upierdliwi kolekcjonerzy z Elbląga - hahaha, by nie powtórzyć tego znów za rok. Zachęcam, jest fajnie, no pogoda wreszcie dopisze.
Wizura, nie czepiaj się kolekcjonerów z Elbląga.
Do zobaczenia w Cieszynie.
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedziWizura, nie czepiaj się kolekcjonerów z Elbląga.
Do zobaczenia w Cieszynie.
Twoje zdrowie
Comment
-
Comment