2009.10.09-10 - Słowacja, Martin - 34 Międzynarodowa Giełda

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

2009.10.09-10 - Słowacja, Martin - 34 Międzynarodowa Giełda

miejsce: Martin, Sportowa Hala, Československej armády 10

piątek: 17,00 - 22,00
    sobota: 7,00 - 14,00

Jadę 09.10 z rana, jakby był ktoś chętny, dwa wolne miejsca są, planowany przyjazd: 17-18
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Becik-byłeś?

Ja byłem, giełda super, 4 minipivovarów było, uzupełniłem kartki pocztowe. Przewaga to pivovarki, które lały piwo co same uwarzyły.
    Zdziwiła mnie jedna sprawa-mycie kubków jednorazowych, których ponoś brakło.
    Ale znajomi stwierdzili: co kraj to obyczaj.
    Ale giełda super, tylko wszyscy zabiegani.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Pewnie, że byłem, dopiero dziś wróciłem z giełdy ...miałem jeszcze później ale już dzisiejszy śnieg na Słowacji spowodował, że zdecydowaliśmy się wracać dziś.
      Sama giełda jak zwykle super. Z minipivovarów zakupiłem sobie tylko komplet piw z Trnavy. Z pozostałych nie gwarantowali mi utrzymania świeżości przez kilka dni w trzymania w samochodzie więc odpuściłem sobie ich kupowanie.
      Zresztą jak zauważyłem to w każdym roku są zupełnie inne mikro.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

Golem by też wytrzymał, bo miel zakapslowane u siebie z drożdzami na dole.
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Przetwarzanie...
        X