Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.06.18-19 - Żywiec, XV Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów, VIII KPD, IV KPR
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziNie chcę uprzedzać faktów i odkrywać wszystkich kart ale jest duża szansa, że na imprezie pojawi się zupełnie nowe polskie piwo. Nic więcej nie napiszę, muszę być trochę tajemniczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziNie samą muzyką człowiek żyjeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziW jednym wątku już był przeciek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziooo, to zdradź i nam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziGrodzisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziTaki pomysł jest również ale miałem na myśli coś zupełnie innego???
EDIT: Czy to będzie piwo z Cieszyna?Last edited by kopyr; 2010-04-16, 20:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziUchlać to się można w domuZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym tygodniu ruszamy do Berlina na zakupy (Rauchbier, Alt, Kolsch, Hefe Weizen, Roggen, Weizenbock, Bock, Doppelbock, Lager jasny i ciemny, ...). A to nie koniec
1)
Nie wiem czy Haus der 131 Biere ma oddział Berlinie ale jak było dostępne poniższe piwko w ofercie (owalna etykieta) to myślę, że znalazło by się kilku kolekcjonerów i degustatorów chętnych do nabycia
2) Czy istnieje możliwość rezerwacji stolika ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedzi2 sprawy:
1)
Nie wiem czy Haus der 131 Biere ma oddział Berlinie ale jak było dostępne poniższe piwko w ofercie (owalna etykieta) to myślę, że znalazło by się kilku kolekcjonerów i degustatorów chętnych do nabycia
http://www.biershop-hamburg.de/epage...Products/48011Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJak był czynny Gambrynus w Blue City to piwo było za około 100 zł
Comment
-
-
Czekamy na mapkę z nowym rozplanowaniem giełdy
Kolejne pytanie, kiedy bedą wysyłane zaproszenia? Moje pytanie stąd, ze 2 tygodnie przed giełdą wyjeżdżam i wracam z urlopu bezpośrednio na giełdę.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziCzekamy na mapkę z nowym rozplanowaniem giełdy
Kolejne pytanie, kiedy bedą wysyłane zaproszenia? Moje pytanie stąd, ze 2 tygodnie przed giełdą wyjeżdżam i wracam z urlopu bezpośrednio na giełdę.
Planujemy możliwość rezerwacji stolika. Niestety w tym wypadku nie jesteśmy w stanie umożliwić tego wszystkim. Musimy zastosować jakiś klucz. Sensowne wydaje się zrobić to dla najbardziej lojalnych uczestników żywieckiej imprezy i gości z zagranicy (Kluby Kolekcjonerskie). W tej sprawie proszę o e-maile na adres:
grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl
Comment
-
-
XV 2010 - zaproszenia
Witam
Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie zaproszenia?
Jeżeli tak, to gdzie sie można zarejestrować?
Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziNie chcę uprzedzać faktów i odkrywać wszystkich kart ale jest duża szansa, że na imprezie pojawi się zupełnie nowe polskie piwo. Nic więcej nie napiszę, muszę być trochę tajemniczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mar-yan Wyświetlenie odpowiedziWitam
Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie zaproszenia?
Jeżeli tak, to gdzie sie można zarejestrować?
Pozdrawiam
piwiarnia.zywiecka@grupazywiec.pl
Comment
-
Comment