Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.06.18-19 - Żywiec, XV Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów, VIII KPD, IV KPR
Collapse
X
-
Katalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika agaslayer Wyświetlenie odpowiedzia co to takiego PILSENER BOCHEMSKI ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo taka podróbka pilsnera bohemskiego - niby tak samo wygląda, ale smak nie ten
ale Zlatopramen sie ostatnio poprawil i ta ich 11 mozna pic, "bohemska" ale nie jest
ale i tak jakos malo piw z Czech na liscie: Krusovice, Starobrno i ZlatopramenKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika agaslayer Wyświetlenie odpowiedziaha, juz rozumiem, czyli jakis chochlik wdarl sie na strone
ale Zlatopramen sie ostatnio poprawil i ta ich 11 mozna pic, "bohemska" ale nie jest
ale i tak jakos malo piw z Czech na liscie: Krusovice, Starobrno i Zlatopramen
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika agaslayer Wyświetlenie odpowiedzia co to takiego PILSENER BOCHEMSKI ?
Po wielu latach po raz pierwszy pojawi się piwo grodziskie (A`la Grodziskie), bardzo bliskie oryginałowi
Już nie mogę się doczekać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitos Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy to jest błąd na stronie czy jestem niedoinformowany ale od kiedy Murphy warzy się w Holandii?
To drugieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Brytyjczycy na KPD
W obradach Jury KPD 2010 udział weźmie dr Ian Hornsey. Wykładowca Politechniki w Cambridge i założyciel browaru Nethergate (w którym osobiście warzył piwa nagradzane w konkursach). W 1999 roku wskutek marnego zdrowia przestał warzyć i poświęcił się pisaniu nt. piwowarstwa i winiarstwa. Jego „History of Beer and Brewing” zyskała opinię dzieła klasycznego.
Do Żywca przyjedzie też Bruce Awford - przez wiele lat główny piwowar browaru BASS a później założyciel browaru Rudgate Brewery w Yorkshire. Tamtejszy Mild został uznany aktualnie za 'Champion Beer of Great Britain'
C.D.N.
Comment
-
-
Błagam nie róbcie z tego wątku śmietnika z informacjami, do kogo zaproszenia dotarły - jak potem człowiek chce coś na szybko znaleźć, musi się przebić przez kilkadziesiąt postów z tą informacją. Mam traumę po zeszłym roku..Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW sumie można by zablokować ten wątek a jedynie dopuścić tych co mają coś do powiedzenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziaaa, zapomniałem, żona też dostała zaproszenie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW sumie można by zablokować ten wątek a jedynie dopuścić tych co mają coś do powiedzenia.Last edited by Maggyk; 2010-05-31, 19:44.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzizaproszenia dotarłyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziaaa, zapomniałem, żona też dostała zaproszenie
ps można jeszcze zabrać babci dowód , tylko jak pójdzie glosować ?Last edited by anteks; 2010-05-31, 21:09.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment