W części festiwalowej (namiot piwowarski i Aleja Piw Świata) będzie obowiązywał obrót bezgotówkowy. Monetą zastępczą będzie okazjonalny żeton o wartości 1 zł. Żetony będzie można zakupić w trzech punktach (Piwiarnia Żywiecka, Rejestracja, Aleja Piw Świata). Żetony będą pakowane w woreczki po 10 i 20 sztuk.
Czyli jak piwo będzie kosztować 10zł to nie trzeba będzie nawet otwierać tego woreczka Jakąś siatę trza wziąć na te woreczki.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Otrzymałem powiększoną mapkę,dziękuje.Widzę że tam gdzie była giełda do tej pory będzie strefa piwowarska.Miejsce gdzie bedzie się odbywala giełda jest terenem "nowym".
Już w poprzednich latach kolekcjonerzy ledwo się mieścili,czy mamy się spodziewać że w tym roku będzie jeszcze gorzej?
Otrzymałem powiększoną mapkę,dziękuje.Widzę że tam gdzie była giełda do tej pory będzie strefa piwowarska.Miejsce gdzie bedzie się odbywala giełda jest terenem "nowym".
Już w poprzednich latach kolekcjonerzy ledwo się mieścili,czy mamy się spodziewać że w tym roku będzie jeszcze gorzej?
Namiot dedykowany dla kolekcjonerów jest o powierzchni 600 m2 a dotychczas miał 400 m2. Ponadto w okolicy postaramy się jeszcze ustawić parasole.
Ponadto zmiana lokalizacji miała na uwadze rozgraniczenie głównych elementów imprezy. Dotychczas wszystko było w jednym miejscu i był chaos. Osoby niezorientowane w rozmieszczeniu atrakcji były zagubione.
Comment