Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ketrab2
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.12.12 - Elbląg, IV Elbląska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Gratulacje dla organizatorów giełdy. Mobilizacja na giełdę moich znajomych pierwszorzędna, więc towarzystwo świetne. Mile zaskoczyły dwa ciepłe posiłki oraz upominki zrobione specjalnie na giełdę.
P.S. Jak smakował w końcu ten Mocny Full?Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami.
Comment
-
-
Giełda bardzo udana, do zbioru doszło kilkadziesiąt nowych kapsli w tym parę rarytasów. Jeżeli w takim tępie będzie zwiększać się frekwencja, to za rok zabraknie miejsca dla odwiedzających Giełdę.
Podziękowania dla organizatorówGrunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
-
Zabrakło mi dosłownie kilkudziesięciu sekund żebym wygrał konkurs browaru Kormoran. Niestety karton piwa przypadł innemu giełdowiczowi. moja dziewczyna nie lubi piwa ale Warmiak naprawdę jej przypasował.. Była to moje pierwsze spotkanie przed giełdowe i pierwsza giełda. Za rok na pewno znowu się pojawimy z moja dziewczyną.Ostatnia zmiana dokonana przez bodzio73; 2009-12-14, 15:52.
Comment
-
-
To jest moja trzecia giełda w Elblągu. Jak dotąd największa. Naprawdę solidnie dofinansowana przez Browar Elbląg. Także duży plusa dla Specjala. Dawno nie piłem tak dobrego piwa z beczki. Frekwencja kolekcjonerów z Polski była bardzo wysoka. Udało mi się zdobyć cztery poszukiwane na rożnych giełdach otwieracze. Musze przyznać ze nie jest łatwo zdobyć białe kruki do mojej kolekcji. Myślę ze tak dobrze zorganizowana giełda, za rok powinna przyciągnąć do Elbląg jeszcze więcej kolekcjonerów.
Comment
-
-
Giełda świetnie zorganizowana, spora frekwencja, jak dotąd chyba największa, doszło trochę kapsli do kolekcji. Za rok wracam obowiązkowo po raz czwarty.Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne.
www.polskiekapslepiwne.pl
Comment
-
-
Jest to moja 4 giełda w Elblągu i od razu było widać''ojcowską'' opiekę Browaru elbląskiego ''Specjal'', której było niewiele w latach poprzednich. Jednak garstka entuzjastów birofilii potrafiła konsekwentnie reklamować rodzimy browar, jeżdżąc na giełdy organizowane w innych miastach. Miłym zaskoczeniem uczestników giełdy była wizyta dyrekcji Browaru elbląskiego. Miejmy nadzieję, że z każdym rokiem będzie większa i chętnie odwiedzana przez birofilii z całego kraju i nie tylko.
Comment
-
-
Wprawdzie jechałem na giełdę łącznie 13 godzin (słownie: TRZYNAŚCIE GODZIN), ale było warto! Organizacja imprezy na piątkę z plusem, wspaniałe gadżety od sponsora, smaczny obiad i dodatkowo niezła grochówka, której wrąbałem kilka porcji (Jurek, Ewa i Artur wiedzą dokładnie o co chodzi ). Byłem naprawdę mile zaskoczony organizacją, atmosferą imprezy i spotkaniem pogiełdowym - wielkie dzięki dla Adama i całego klubu za super giełdę, na którą za rok obowiązkowo przyjadę ze znajomymi!
Jeśli ktoś do tej pory nie był w Elblągu na giełdzie to niech się nawet dwa razy nie zastanawia tylko niech przyjeżdża za rok! Z mojego corocznego harmonogramu giełd na zbity pysk wyrzucam Radom, który nie tylko mnie się znudził a Elbląg zaszczytnie wpisuję w poczet imprez OBOWIĄZKOWYCH - kolekcjonersko i towarzysko jedna z najlepiej "zrobionych" giełd w Polsce, którą bardzo Wam polecam!
Tomek
Comment
-
-
4 Elbląska giełda birofilów
Serdecznie dziękujemy sponsorowi 4 Elblaskiej giełdy birofilów Grupie Żywiec- browar w Elblągu za duże zaangażowanie w przeprowadzeniu i przygotowaniu giełdy. Okazjonalny kufel i podstawka wydane na 4 Elbląską giełdę birofilów to rarytasy-serie limitowane.Kufle wydaliśmy wszystkie a podstawki SPECJALA z giełdy przywieziemy do Warszawy, będą do nabycia w przystępnej cenie na giełdzie. Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla birofilów którzy nas odwiedzili w Elblągu.
Comment
-
-
Gełda
Witam, wszystkich serdecznie uczestników IV Elbląskiej Giełdy, dziękuje bardzo za udział
w giełdzie. Szczególne podziękowania dla sponsora Browaru Elbląskiego i Browaru Kormoran za sponsorowanie wieczoru przed giełdowego. Dziękuje
Do zobaczenia w przyszłym roku, giełda będzie jeszcze lepsza.
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku.
Comment
-
-
Na http://www.portel.pl/fotka0.php3?id_fot=1457&id_dz=21 jest krótki fotoreportaż z owej imprezy.Grunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
Comment