no i kolegowie z Bialorusi maja namiar przyjechac (i z Litwy tez, o ile wiem)
2010.01.23 – Warszawa, XI Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Jeśli tylko nic niespodziewanego... tft, tfu, to będę i ja. Zainteresowanych eyykietam z pozostałych jeszcze browarów proszę o kontakt na PW lub adres podany na stronie pod zdjęciem. Będę miał również trochę dubletów z browarów, które już "mnie opuściły". Do zobaczenia.
Comment
-
-
Witajcie.
Zniżek kolejowych na przejazd nie ma i nie będzie.
:Możliwości tańszego dotarcia na giełdę w Warszawie jest wiele i musiałbym bardzo dużo pisać wszystko można znaleźć na stronie PKP IC lub PR w razie pytań dzwońcie 022 635 36 15 10:00- 16:00 prosić Sławkę lub po 19:00 022 635 64 87 to coś poradzę.
Weźcie pod uwagę przy wyjazdach samotnych bilety Wekendowe lub Podróżnika przy większej ilości osób abonamentowe 7 przejazdów w cenie 5 ważne we wszystkich pociągach spółki PKP IC.
.
Pozdrawiam
Sławka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Ja prawdopodobnie tym razem sobie odpuszczę - teraz zmiana giełdowa Slavoya jest
A co ze spotkaniem pogiełdowym? Bar Rock? Ja i tak się muszę tam przydyrdać, bo wizytownik ostatnio tam zostawiłam, ale ogólnie ostatnio to chyba najsensowniejsze miejsce w Wawie na większe spotkania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHa! Dzięki fajnemu zbiegowi okoliczności i tak muszę być w Warszawie przed weekendem, zatem oczywiście zostanę i na giełdę Tzn. będziemy obadwa
A co ze spotkaniem pogiełdowym? Bar Rock? Ja i tak się muszę tam przydyrdać, bo wizytownik ostatnio tam zostawiłam, ale ogólnie ostatnio to chyba najsensowniejsze miejsce w Wawie na większe spotkania
jeśli Bar Rock to koniecznie trzeba zadbać o rezerwację stolików - w sobotnie popołudnie może być kłopot z miejscami, a więc chętni na spotkanie najlepiej niech się zadeklarują
mogę być pierwszy:
1. PieciaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziTak jak już wspominałem patronem giełdy jest browar Konstancin i z tego browaru podczas trwania giełdy będzie serwowane piwo, wśród piw w butelce będzie między innymi Czarny Dąb, co do piwa z beczki to mam zapewnienie od współorganizatora giełdy ze strony browaru że będzie piwo Żytnie niefiltrowane i niepasteryzowane, zapowiada się ciekawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzijeśli Bar Rock to koniecznie trzeba zadbać o rezerwację stolików - w sobotnie popołudnie może być kłopot z miejscami, a więc chętni na spotkanie najlepiej niech się zadeklarują
mogę być pierwszy:
1. Piecia
3. Slavoy (jeszcze nie wie)
Comment
-
-
1. Piecia
2. Marusia
3. Slavoy
4. Za
5.AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi1. Piecia
2. Marusia
3. Slavoy
4. Za
5.AhumbaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzito jest temat dot. giełdy warszawskiej, sugeruje założenie tematu o spotkaniu po giełdowym i liście obecności, żeby tego wątku nie zaśmiecać
Comment
-
-
kto z Łodzi i okolic wybiera się do Wawy??mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
Comment