Dzięki serdeczne za info
2010.01.23 – Warszawa, XI Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziPrzed klubem jest ulica, na której bez problemu można znaleźć miejsca do parkowania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tompson2 Wyświetlenie odpowiedziCzy przed Klubem Medyk jest parking ?
Z miejscem "pod drzwiami" pewnie będą problemy ale z reguły był luz."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bucik Wyświetlenie odpowiedziI ja jako Młody Warszawiak się pojawię"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA co ze spotkaniem pogiełdowym? Bar Rock?....to chyba najsensowniejsze miejsce w Wawie na większe spotkania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziA ja Wam polecam CeliBar na Starówce. Byłem tam już kilka razy grupą ponad 15-osobową i było wspaniale. Pokoik za barem na parterze jest przeuroczy, do tego jest ponad 25 piw niekoncernowych do wyboru po 8zł. Wiem, że z butelki, ale BarRock też niewiele oferuje z beczki. Wszyscy moi znajomi byli zachwyceni, a przy okazji przekabaciłem kilka osób na picie piw zacnych, a nie sączenie Tyskiego To tylko moja sugestia http://www.celibar.com.pl/
To towarzystwo które się tu zbiera pija piwa beczkowe w knajpie a nie butelkowe bo wie, że beczkowe zawsze lepsze Do tego po znacznie bardziej pasuje nam atmosfera knajp jak Rock Bar a i po co płacić 8 za butelkowe (nigdy tego nie zrozumiem). Masz chyba jakies udziały w tym CelibarzeLast edited by VanPurRz; 2010-01-19, 09:49."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziBanda poznańska tyż się chyba przyrychla.
Comment
-
-
Uczestnicy giełdy którzy wybierają się na giełdę koleją dotarcie na imprezę po dojechaniu do Warszawy mają banalnie proste, z dworca Centralnego trzeba się skierować piechota w ulicę Chałubińskiego w kierunku południowym, mijamy poprzeczną Nowogrodzką i następna w prawo to już ulica Oczki, Klub Medyk jest po lewej stronie, z dworca to spacer na około dziesięć minut. Dla tych którzy wybierają się samochodami istotną informacją jest to że ulica Oczki jest ulicą jednokierunkową , nie ma możliwości wjazdu samochodem z ulicy Chałubińskiego ,wjazd jest z ulicy Lindleya. Nie ma parkingu ale nigdy nie było problemu z zaparkowaniem, parkujemy przy ulicy, parkowanie w sobotę jest bezpłatne.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Niezbadane są wyroki losu... A jednak... się mi może udać przyjść .
Ponieważ, przy całym szacunku dla uczestników giełdy i ich zbiorów, dla mnie głównym "targetem" będzie nowe piwo żytnie z Konstancina, mam pytanko, o której wpaść, aby już się na to piwo załapać...? I jeszcze... .
PS. Będę mieć własne flaszki, coby wziąć na wynos, bo wchodzi w grę tylko opcja "jedziesz? nie pij!"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTo towarzystwo które się tu zbiera pija piwa beczkowe w knajpie a nie butelkowe bo wie, że beczkowe zawsze lepsze Do tego po znacznie bardziej pasuje nam atmosfera knajp jak Rock Bar a i po co płacić 8 za butelkowe (nigdy tego nie zrozumiem). Masz chyba jakies udziały w tym Celibarze
Comment
-
Comment