2010.01.23 – Warszawa, XI Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
termin pokrywa się z giełdą w Pradze :-( znając życie pewnie z magicznych powodów na żadną z nich nie uda mi się wyrwać :PComment
-
"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
Tak jak już wspominałem patronem giełdy jest browar Konstancin i z tego browaru podczas trwania giełdy będzie serwowane piwo, wśród piw w butelce będzie między innymi Czarny Dąb, co do piwa z beczki to mam zapewnienie od współorganizatora giełdy ze strony browaru że będzie piwo Żytnie niefiltrowane i niepasteryzowane, zapowiada się ciekawie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Tak jak już wspominałem patronem giełdy jest browar Konstancin i z tego browaru podczas trwania giełdy będzie serwowane piwo, wśród piw w butelce będzie między innymi Czarny Dąb, co do piwa z beczki to mam zapewnienie od współorganizatora giełdy ze strony browaru że będzie piwo Żytnie niefiltrowane i niepasteryzowane, zapowiada się ciekawie.a będą jakieś fanty z okazji giełdy do zdobycia?
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Comment
-
Tegorocznie niestety tzw. dupsko zbite...
Ze względu na zablokowanie innych terminów przez rodzicielskie obowiązki okołokomunijne (no comments, jedynie buźka:), zmuszony jestem właśnie w giełdowy weekend być poza Warszawą...
Kurde, a już mi ślinka ciekła na konstancińskie żytko...
Ech, nic to... Poczekam, aż butelkować zaczną...Comment
-
Witam,
Mam zamiar odwiedzic giełde warszawską.Jeżeli ktoś z przyjezdnych na tą giełde posiada na zbyciu jakies etykiety,kontry ,krawatki z Browaru Elblag chetnie coś kupie.
Poszukuje etykiet,kontr,krawatek z "Czasów na EB",oraz exportowych na Rosje i Kanade i inne.PozdrawiamComment
-
Skoro są tu zamieszczane prośby w stylu "jesli ktoś coś ma to prośba o zabranie na giełdę" to ja prosiłbym o wzięcie ze sobą polskich bloczków kelnerskich ale tylko takich sprzed 1945 roku. Oczywicie jeśli są na sprzedaż lub wymianę. To co sam uzbierałem do chwili obecnej zamieściłem tutaj. Dużo miejsca nie zajmą a cieszy mnie każda kolejna sztuka. DziękiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment