2010.01.23 – Warszawa, XI Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tompson2
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.05
    • 15

Dzięki serdeczne za info

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
      Przed klubem jest ulica, na której bez problemu można znaleźć miejsca do parkowania.
      Heh, nie byłem ostatnio na Oczki, ale żeby teraz znaleźć miejsce do parkowania, bardzo często trzeba je sobie najpierw... ...odśnieżyć .

Comment

• tompson2
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.05
        • 15

Tak też myślałem, ale pojadę Jeep Grand Cherokee. On na razie daje sobie radę ze śniegiem

Comment

• Infam
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.05
          • 715

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tompson2 Wyświetlenie odpowiedzi
          Czy przed Klubem Medyk jest parking ?
          Wjazd od Starynkiewicza (jednokierunkowa).
          Z miejscem "pod drzwiami" pewnie będą problemy ale z reguły był luz.
          "Dużo to nie znaczy Dobrze
          Dobrze znaczy dużo"

Comment

• Bucik
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2008.02
            • 51

I ja jako Młody Warszawiak się pojawię

Pozdrawiam wszystkich
            BUCIK

Comment

• tompson2
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2005.05
              • 15

Dzięki serdeczne Nie podobno, że się zgubię

Comment

• Infam
                • 2005.05
                • 715

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bucik Wyświetlenie odpowiedzi
                I ja jako Młody Warszawiak się pojawię
                Młody Warszawiak oczywiście z Krakowa?
                Dobrze znaczy dużo"

Comment

• Infam
                  • 2005.05
                  • 715

Pani Żona się, za przeproszeniem, wyrychluje na giełdę! Coś zdechło?
                  Może nawet zabierzemy potomstwo.
                  Dobrze znaczy dużo"

Comment

• petrus33
                    Gość
                    • 2008.01
                    • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                    A co ze spotkaniem pogiełdowym? Bar Rock?....to chyba najsensowniejsze miejsce w Wawie na większe spotkania
                    A ja Wam polecam CeliBar na Starówce. Byłem tam już kilka razy grupą ponad 15-osobową i było wspaniale. Pokoik za barem na parterze jest przeuroczy, do tego jest ponad 25 piw niekoncernowych do wyboru po 8zł. Wiem, że z butelki, ale BarRock też niewiele oferuje z beczki. Wszyscy moi znajomi byli zachwyceni, a przy okazji przekabaciłem kilka osób na picie piw zacnych, a nie sączenie Tyskiego To tylko moja sugestia http://www.celibar.com.pl/

Comment

• VanPurRz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                      A ja Wam polecam CeliBar na Starówce. Byłem tam już kilka razy grupą ponad 15-osobową i było wspaniale. Pokoik za barem na parterze jest przeuroczy, do tego jest ponad 25 piw niekoncernowych do wyboru po 8zł. Wiem, że z butelki, ale BarRock też niewiele oferuje z beczki. Wszyscy moi znajomi byli zachwyceni, a przy okazji przekabaciłem kilka osób na picie piw zacnych, a nie sączenie Tyskiego To tylko moja sugestia http://www.celibar.com.pl/

To towarzystwo które się tu zbiera pija piwa beczkowe w knajpie a nie butelkowe bo wie, że beczkowe zawsze lepsze Do tego po znacznie bardziej pasuje nam atmosfera knajp jak Rock Bar a i po co płacić 8 za butelkowe (nigdy tego nie zrozumiem). Masz chyba jakies udziały w tym Celibarze
                      Last edited by VanPurRz; 2010-01-19, 09:49.
                      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• robobeer
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2005.05
                        • 36

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Banda poznańska tyż się chyba przyrychla.
                        Witam. Czy ktoś z Poznania będzie jechał na giełdę przez Koło i miałby wolne miejsce w obie strony?

Comment

• sopista
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.01
                          • 1747

I jak zwykle tradycyjnie. Jeśli ktoś przechwyci na Giełdę swoje domowe to na 100% znajdzie chętnego odbiorcę. Już się cieszę...

Comment

• darek99
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.04
                            • 2147

Uczestnicy giełdy którzy wybierają się na giełdę koleją dotarcie na imprezę po dojechaniu do Warszawy mają banalnie proste, z dworca Centralnego trzeba się skierować piechota w ulicę Chałubińskiego w kierunku południowym, mijamy poprzeczną Nowogrodzką i następna w prawo to już ulica Oczki, Klub Medyk jest po lewej stronie, z dworca to spacer na około dziesięć minut. Dla tych którzy wybierają się samochodami istotną informacją jest to że ulica Oczki jest ulicą jednokierunkową , nie ma możliwości wjazdu samochodem z ulicy Chałubińskiego ,wjazd jest z ulicy Lindleya. Nie ma parkingu ale nigdy nie było problemu z zaparkowaniem, parkujemy przy ulicy, parkowanie w sobotę jest bezpłatne.
                            Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                            Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                            skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                            Epikur z Samos.

Comment

• Pancernik
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.09
                              • 9787

Niezbadane są wyroki losu... A jednak... się mi może udać przyjść .
                              Ponieważ, przy całym szacunku dla uczestników giełdy i ich zbiorów, dla mnie głównym "targetem" będzie nowe piwo żytnie z Konstancina, mam pytanko, o której wpaść, aby już się na to piwo załapać...? I jeszcze... .

PS. Będę mieć własne flaszki, coby wziąć na wynos, bo wchodzi w grę tylko opcja "jedziesz? nie pij!"...

Comment

• petrus33
                                Gość
                                • 2008.01
                                • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
                                To towarzystwo które się tu zbiera pija piwa beczkowe w knajpie a nie butelkowe bo wie, że beczkowe zawsze lepsze Do tego po znacznie bardziej pasuje nam atmosfera knajp jak Rock Bar a i po co płacić 8 za butelkowe (nigdy tego nie zrozumiem). Masz chyba jakies udziały w tym Celibarze
                                Gdybym ja miał udziały w tej knajpie, to byłoby to najlepsze piwne miejsce w Warszawie. Miałbym co najmniej 4-6 piw beczkowych i zawsze ruch w knajpie. Nie wiem dlaczego właściciele takich miejsc boją się tych KEGów. Toż to jakaś choroba już jest !

Comment

Przetwarzanie...
                                X