Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.01.23 – Warszawa, XI Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziDla mnie głównym "targetem" będzie nowe piwo żytnie z Konstancina, mam pytanko, o której wpaść, aby już się na to piwo załapać...?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziTak jak już wspominałem patronem giełdy jest browar Konstancin i z tego browaru podczas trwania giełdy będzie serwowane piwo, wśród piw w butelce będzie między innymi Czarny Dąb, co do piwa z beczki to mam zapewnienie od współorganizatora giełdy ze strony browaru że będzie piwo Żytnie niefiltrowane i niepasteryzowane, zapowiada się ciekawie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPonieważ, przy całym szacunku dla uczestników giełdy i ich zbiorów, dla mnie głównym "targetem" będzie nowe piwo żytnie z Konstancina, mam pytanko, o której wpaść, aby już się na to piwo załapać...? I jeszcze... .
PS. Będę mieć własne flaszki, coby wziąć na wynos, bo wchodzi w grę tylko opcja "jedziesz? nie pij!"...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziPiwo będzie dostępne od początku giełdy a na jak długo wystarczy Żytniego tego nie jestem w stanie powiedzieć.
docent, PET-ów nie wezmę, wezmę kilka ślicznie wymytych litrowych flaszeczek z krachlą...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziPiwo będzie dostępne od początku giełdy a na jak długo wystarczy Żytniego tego nie jestem w stanie powiedzieć.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDla mnie również główną atrakcją tej imprezy będzie możliwość spróbowania żytniego więc prośba darku99 o informację ile tych beczek jest?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
W Klubie Medyk na parterze podczas trwania giełdy będzie czynny bar w którym można kupić ciepłe napoje i coś do jedzenie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziTak jak w zeszłym roku tak i w tym do nabycia u organizatorów będą podstawki okolicznościowe – giełdowe z browaru Konstancin, browar przygotował także podstawki bez nadruku które będzie można pozyskać przy stoisku browaru.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziŚwietna informacja Darek Dzięki i do zobaczyska już pojutrze!
Comment
-
-
No to będę pierwsza z podziękowaniami a co!
Tradycyjnie: wielkie podziękowania dla organizatorów (Darek, Miłosz wspaniała robota!!) za wspaniale zorganizowaną imprezę, która co roku jest jedną z najważniejszych w kalendarzu giełd. Dzięki wielkie za wspaniałą atmosferę wszystkim kolekcjonerom z którymi miałam okazję się wymieniać, rozmawiać i te pe. Wasze zdrowie!
No i oby do następnej giełdy warszawskiej!Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Giełda jak zwykle super, podziękowania dla Darka, Miłosza i wielu innych osób za super organizację. Podziękowania dla browaru Konstancin - piwo Żytnie - doskonałe.
Osobne podziękowanie dla super atmosferę współbiesiadnikom na spotkaniu pogiełdowym w Bierhalle oraz oczywiście Krzysztofowi.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Również dziękuję, giełda w Medyku ma swój niepowtarzalny klimat. Pierwszy raz wystąpiłem w charakterze sprzedającego i nawet się poczułem jak kolekcjoner, część środowiska i w ogóle.
Dzięki również za spotkanie pogiełdowe:
- Docentowi za uzupełnianie zawartości szklanek i trening bębenków przed koncertem punkowym, na który później pojszliśmy z obywatelem Z.
- Slavoyowi za zeusowski gniew podczas dyskusji o stowarzyszeniu
- Infamowi za chwilę grozy, kiedy swoim miodowym głosem nagle kazał coś Slavoyowi wyjąć z kieszeni i powiedział, że jak coś tam, to on zaraz wychodzi.
- obywatelowi Z. za tradycyjne członkostwo w loży szyderców oraz kurs na wspomniany koncert, na którym było tyle supportów, że nie zobaczyliśmy gwiazdy wieczoru (w każdym razie ja wyszedłem, bo trafił mi się transport do domu)
- palaczom za palenie non stop, bo dzięki temu szybciej dostaną raka płuc i wymrą, a ja nie będę musiał prać ciuchów po każdej wizycie w knajpie
No i reszcie za tzw. całokształt.
Comment
-
Comment