2010.03.13 - X Międzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA
Collapse
X
-
GIEŁDA W SZCZECINIE
JAKO WICE PREZES ŚLĄSKIEGO KLUBU BIROFILÓW STWIERDZAM KATEGOREYCZNIE , ŻE ZBYSZEK SPUNDA ZORGANIZOWAŁ SPOTKANIE PRZEDGIEŁDOWE NA 6 Z PLUSEM. TEN CZŁOWIEK ZNA SIĘ NA RZECZY I WIE CO ZNACZY ZAPROSZENIE KOLEKCJONERÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. TEN CZŁOWIEK ZAWSZE STAJE NA WYSOKOŚCI ZADANIA .
GDYBY ON TO ORGANIZOWAŁ OD PODSTAW TO WSZYSTKO BYŁOBY SUPER.Comment
-
Trochę prawdy o Giełdzie w Szczecinie
Były plusy, bo wiary przyjechało sporo. Dużo wystawionych fantów, o 9-tej nie było miejsca na dodatkowy stolik. "Mordki"usmiechnięte, piwo i gadźety, nawet tańczyli ci co zawsze.
Z drugiej strony to była też wielka lipa . Popisy zespołu jak na stadionie. Po wielu godzinach nocnej jazdy, łwb pekał, pogadać nie szło na sali - trzeba było wychodzić na zewnątrz żeby powiedzieć o co chodzi. Darłem się do ucha sprzedającego bo nie słyszał o co pytam. Nabawiłem się bólu gardła i machnołem reka na dalsze interesy. Koledzy ze Szczecina nawet próbowali interweniować, bez skutku. Dalsze wymiany prowadzimy przez internet. Dziękuję, ale na dyskotekę nie pojadę.Comment
-
Były plusy, bo wiary przyjechało sporo. Dużo wystawionych fantów, o 9-tej nie było miejsca na dodatkowy stolik. "Mordki"usmiechnięte, piwo i gadźety, nawet tańczyli ci co zawsze.
Z drugiej strony to była też wielka lipa . Popisy zespołu jak na stadionie. Po wielu godzinach nocnej jazdy, łwb pekał, pogadać nie szło na sali - trzeba było wychodzić na zewnątrz żeby powiedzieć o co chodzi. Darłem się do ucha sprzedającego bo nie słyszał o co pytam. Nabawiłem się bólu gardła i machnołem reka na dalsze interesy. Koledzy ze Szczecina nawet próbowali interweniować, bez skutku. Dalsze wymiany prowadzimy przez internet. Dziękuję, ale na dyskotekę nie pojadę.
Co do stolików: miejsca jeszcze było sporo i stolików też.
Co do zespołu: giełda trwała od godz. 8.00 do 13.00 - z czego występ zespołu zabrał (razem, bo z przerwami) około 40 minut.
Żadni "koledzy ze Szczecina" u mnie (jako organizatora) nie zgłaszali problemu z głośnością.
Na koniec prośba do Romanowicza: Ty powiedziałeś swoje i ja swoje i niech na tym się zakończy.
Kończąc, dziękuję wszystkim, którzy namawiali mnie, abym nie komentował wpisów, bo giełda i jej organizacja bronią się same. Macie rację: im bardziej czytam to wszystko, to coraz bardziej rozumiem głęboką mądrość powiedzenia: "Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził".
Zdrówka życzę i mam nadzieję, że gardo wróciło do normyComment