Dziś na spokojnie analizując, jakie to by można było browary jeszcze odwiedzić a zarazem nie nadkładać drogi znalazłem w miejscowości Bad Munder mały browar "Hausbrauerei Kornhus". Ponoć Dunkel tam warzony jest smakowity. Może wpadniemy
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-03-22, 13:42.
Na specjalne życzenie podaję liste browarów, które zamierzamy odwiedzić.
Piątek:
w Lauenau -"Rupp-Brau"
w Rinteln -"Hartinger"
w Oelde -"Pott's Brau"
w Beckum -"Stiefel-Jurgens"
Sobota:
w Hamm/Braam-Ostwennemar -"Brauhof Wilshaus"
w Soest -"Zwiebel"
Niedziela:
w Gutersloh -"Gutersloher Brauhaus"
w Bad Munder -'Kornhus"
Giełda tradycyjne udana... z roku na rok rośnie ilość kolekcjonerów z Polski.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wafli chyba więcej niż etykiet, ale to nie moja branża więc nie pomogę.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Lokal firmowy browaru Brauhaus Sternen z miasta Frauenfeld, znajdujący się w Winterthur.
Dojście z głównego dworca kolejowego zajmuje kilka minut, lokalizacja bardzo przyjemna, przy samej starówce.
Lokal jest niewielki, ale oferuje dość spory ogródek, gdzie piwo spożywa się w...
Przy okazji krótkiego wypadu w część Alp na pograniczu austriacko-niemieckim, nazwaną słodko Wettersteingebirge, spędziłem kilka godzin w Ga-Pa.
Brauhaus Garmisch był pierwszym piwnym przybytkiem, który odwiedziłem. Browar, wraz ze znajdującą się obok knajpką, mieszczą się przy...
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...
Comment