Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pationkin
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.05.15 - Tychy, Wiosenna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
etykiety z Niemiec
Jeżeli ktoś robił porządki i chciałby się w sobotę oddać w dobre ręce zbędne etykiety z Niemiec które mu już nie są potrzebne chętnie je przygarnę Z góry dzięki , szczegóły na PW. Wasze i do zobaczenia w Tychach
Comment
-
-
Moja druga giełda po praktycznie 6-letniej absencji giełdowej. Frekwencja stosunkowo spora , sala szkolna wypełniona po brzegi, tłum deczko wylewał się na szkolne korytarze. Smaczny chlebek ze smalcem jako gratisowa i nielimitowana zagrycha. Z kija po przystepnej cenie Imielin oraz "Rybnik" z jak domniemam Jędrzejowa.
Mimo oczywiście skromniejszej oprawy ze względu na brak dużego dotychczasowego sponsora jak dla mnie miła i udana impreza.
Podziękowania dla Śląskiego Klubu Birofilów za organizację imprezy.
Myślami już jestem w ŻywcuPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
I ja też byłem, trochę szkieł kupiłem, piwa się napiłem, chlebem zakąsiłem.
Na następną giełdę bardzo się napaliłem.
Byłem pierwszy raz i bardzo mi się spodobało. Ach, ta atmosfera...
Comment
-
-
ufff, problemy z pogoda i powodziami juz troche "opadly", wiec krotkie streszczenie
+ bardzo fajna atmosfera
+ spotkanie nowych ludzi, i "elite" z forum
+ super zabawa
+ poczestunek smaczny
+ podarunki bardzo fajne (dole jest fotogaleria, corka juz cos z tego mi zabrala - na ostatnim zdjeciu widac)
+ klub (dzieki misiu_pm !)
+ podstawki nowe i zagraniczne kupione
- brak podstawki gieldowej
- gps znow nas pobladzil ale wiemy gdzie cmentarz w Tychach
- brak piwa bezalkoholowego dla "mojego kierowcy" ( a w sensie to moglo by byc piwo bezalkoholwe na gieldach zeby kumpel nie musial ciagle Birella wozic )
- zadna wygrana w loterii a ten kajak by sie nam tu przydal
no i chetnie znow przyjade
fotogaleria
wielkie brawa:
dla organizatorow
dla wszystkich ktorych spotkalem, porozmawialem, lub sprzedali mi podstawki albo szklanke
dla misiu_pmKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
Comment