2010.07.10 - Człuchów, XV Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jak co roku organizator Janusz Wiśniewski prosi mnie o podanie informacji.
W tym roku w sobotę 13 lipca odbędzie się XXIV Środkowopomorska Giełda Birofiliska na którą serdecznie zapraszam.
Tak jak ostatnio bywa i tym razem miejscem spotkania będzie MDK przy ul....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
W imieniu Janusza Wiśniewskiego SERDECZNIE ZAPRASZAM wszystkich kolekcjonerów do Człuchowa.
14 lipca 2018 r. od godz. 8:00 w MDK ul. Traugutta 2 jak co roku spotykamy się na okrągłej 23 giełdzie ludzi pozytywnie i piwnie zakręconych.-
-
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Jeśli ktoś się szykował w lipcu na giełdę w Człuchowie to się zawiedzie.
Właśnie doszła do mnie oficjalna wiadomość o przełożeniu/odwołaniu tegorocznej giełdy.
O ewentualnym nowym tegorocznym terminie natychmiast poinformuję, jak tylko się dowiem-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment