Niestety giełda schodzi na psy ,coraz mniej ludzi na nią przyjeżdża i kolekcjonersko słabiutko.W pzryszłym roku wybiorę się raczej do Spiża.
2010.11.13 - Radom, 13 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziwiem jedno,dopóki oRGANIZATOREM będzie pazerny oRGNIZATOR,ja nigdy wiecęj na giełdę do rADOMIA NIE POJADĘ.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziPóźniej proponowałem Ci wejście na salę płacąc za 1 osobę, ale gadżety miałeś dostać za 3 i nie zgodziłeś się. Musisz też zrozumieć ekonomię giełdy ! Ja składek od ludzi nie pobieram przez cały rok, tylko wydaję swoje i finanse w takiej sytuacji powinny się zwrócić ! Jakoś inni, co byli parami płacili za 2 osoby i nie marudzili, tylko Ty. Mimo tego zapraszam.
Dwie osoby z którymi przyjechałem nie były wcale zainteresowane giełdą i gadżetami, przyjechały w celach towarzyskich dla zwykłej rozmowy. 10 zł od osoby za rozmowę na sali giełdowej to jednak trochę sporo a i z kanapek ze smalcem też by nie skorzystały. Gdybyśmy byli tak bardzo pazerni na Twoje gadżety giełdowe (trzy konserwy z Warką) to przyjechałaby z nami jeszcze druga córka i pies. To tyle co mam do powiedzenia, a za zaproszenie na giełdę do Radomia dziękuje ale i tak nie skorzystam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziMusisz też zrozumieć ekonomię giełdy ! Ja składek od ludzi nie pobieram przez cały rok, tylko wydaję swoje i finanse w takiej sytuacji powinny się zwrócić !
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTo w Radomiu trzeba płacić za wejście ? Myślałem że na giełdach płaci się jeśli chce się otrzymać gadgety ?
Comment
-
-
A jakie były gadżety.Czy dwa piwa za dychę to te "gadżety".A konkursy. Cóż to były za fajne atrakcje.Normalny "Mam talent". Gdyby nie możliwość spotkania sympatycznych kolegów Kolekcjonerów to nie wiem czy bym na te "atrakcje" się połasił. No bo piwo drogie , a i koszt dojazdu.Ale niech będzie, byłem i już.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMyślałem że na giełdach płaci się jeśli chce się otrzymać gadgety ?
Z reguły zakupiony bilet wstępu uprawnia do otrzymania gadżetu a za pieniądze otrzymane z biletów i z wynajmu stolików organizator pokrywa koszty wynajmu sali.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bogdan001 Wyświetlenie odpowiedziA konkursy. Cóż to były za fajne atrakcje.Normalny "Mam talent".Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziTeż.
Z reguły zakupiony bilet wstępu uprawnia do otrzymania gadżetu a za pieniądze otrzymane z biletów i z wynajmu stolików organizator pokrywa koszty wynajmu sali.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Wszystko zależy jakimi środkami się dysponuje pewnie. Generalnie ja uważam że te drobne kwoty wstępu są właśnie za wynajem sali na spotkanie. Nie chcemy w końcu by organizator dopłacał do giełdy z własnych środków (no chyba, że on sam bardzo chce). Jak są do tego gadżety to fajnie, jak ich nie ma to nic wielkiego się nie dzieje, bo najważniejsze jest tutaj spotkanie z ludźmi o podobnym zakresie zainteresowań.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2010-11-16, 14:20.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jak wstęp na giełdę jest płatny, to nie ważne czy ktoś przyszedł w celach kolekcjonerskich czy w towarzyskich, tylko ma zapłacić. Jak idę do kina z dziewczyną na komedię romantyczną w celach towarzyskich bo film mnie nie interesuje to chyba logiczne, że płacę za dwa bilety.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Ja jestem takiego samego zdania co Maggyk. Uważam, że opłaty za wstęp na giełdę są po to by pokryć koszta wynajmu sali pod imprezę. Wiadomo, że nie każda giełda ma sponsoring, który gwarantuje piwo, opłatę za salę w zamian za promocję jego marki piwa. Jeśli ktoś robi giełdę bez sponsora to musi za coś opłacić koszta z tym związane.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWszystko zależy jakimi środkami się dysponuje pewnie. Generalnie ja uważam że te drobne kwoty wstępu są właśnie za wynajem sali na spotkanie. Nie chcemy w końcu by organizator dopłacał do giełdy z własnych środków (no chyba, że on sam bardzo chce). Jak są do tego gadżety to fajnie, jak ich nie ma to nic wielkiego się nie dzieje, bo najważniejsze jest tutaj spotkanie z ludźmi o podobnym zakresie zainteresowań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że nie pijesz dobry kolego do koleżanek ze sceny które przedstawiały kalamburowe zagadki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziW życiu !Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment