Są juz pokale świeże i warnijkie pozdrawiam
2010.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Niestety mnie też nie będzie.Muszę dopełnić obowiązku na weselu szwagra.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Kormoran
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedziSą juz pokale świeże i warnijkie pozdrawiam
Do zobaczenia w sobotę
Comment
-
-
Witam! Wybieram się na giełdę z Ostrowa Wlkp. i mam wolne miejsca. Jeśli ktoś z Ostrowa lub okolic chciałby się zabrać proszę pisać na PW
Comment
-
-
jesienna giełda tyska 2010
To moja ulubiona giełda choć tłok na sali był chyba większy niż rok temu. Dzięki forumowiczowi Piotrków wzbogaciłem sie o kilka kolejnych piw niemieckich do degustacji Po weekendzie przyjdzie czas na kubki smakowe :-) Spotkałem znajomych, i choć etykiet niemieckich na sali nie było za dużo jestem zadowolony!! . Do zobaczenia za rok !!!
Comment
-
-
Pod względem kolekcjonerskim giełda jak dla mnie niestety bardzo kiepściutka. Z drugiej strony bardzo mile zaskoczyła mnie naprawdę dużym i niespodziewanym zainteresowaniem Kolekcjonerów moimi birofiliami jakie miałem na sprzedaż co przełożyło się oczywiście na poprawę bilansu portfelowego w drodze powrotnej
Pojawiła się tradycyjnie ekipa starych wyjadaczy z Tychów i okolic z którymi zawsze miło mi się spotkać.
Giełda z lekkim sentymentem gdyż równo 6 lat temu była to moja ostatnia giełda przed wyjazdem na "saksy" za granicę.
Podziękowania dla Organizatorów za zorganizowanie tej imprezyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Witam. Kolekcjonersko tak jak u Kolegi wyzej,kiepsciutko. Organizacyjnie naprawde rewelacja. Podziekowania dla Organizatorow. Dokupilem troche nowych PL KAPSLI,przydadza sie na wymiane. Niektore kapsle,maja cene 2 PLN,czyli wyzej niz 50% ceny calego piwa? Czy to wplyw jednego z portali aukcyjnych,czy...
PREZIO odwinal niezly nr. Oczywiscie jesli to wszystko prawda. Trzeba poczekac na to,co powie sam wywolany w tej sprawie.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KOLEKCJONEROW!!!Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
Serdeczne podziękowania dla organizatorów za giełdę! Miło było spotkać tylu znajomych. Miłym zaskoczeniem była również oferta piw lanych! Brawo.
PS. Extra podziękowania dla Gosi i Mariusza za bezpieczny transport i dla Jasia za wynalazki z Bułgarii.
Comment
-
-
Mnie osobiście zawsze wkurza fakt że coś jest sprzedawane przed oficjalnym debiutem na rynku - też to przerabialiśmy już kiedyś z podkładkami z Fortuny, jak zwał to zwał jest to naganne postępowanie - to moja opinia, czy się z nia zgodzicie czy nie.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
Comment