Dlaczego tutaj jest taka afera? Ktoś założył konto parę dni temu i napisał jakiś wredny paszkwil, a mareks i krzych15 łykają takie teksty ja pelikany. Krzych15 dorzucił jeszcze coś od siebie że otwieracze są przed debiutem. Normalnie masakra. Sprawa została wyjaśniona przez Adama chyba wyraźnie.
2010.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Ja też już ustawiłem "Świeże" i "Warnijskie".
Podziękowania dla Adama.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ketrab2 Wyświetlenie odpowiedziDlaczego tutaj jest taka afera? Ktoś założył konto parę dni temu i napisał jakiś wredny paszkwil, a mareks i krzych15 łykają takie teksty ja pelikany. Krzych15 dorzucił jeszcze coś od siebie że otwieracze są przed debiutem. Normalnie masakra. Sprawa została wyjaśniona przez Adama chyba wyraźnie.
Otwieraczy nie zbieram ale jestem zorientowany jak wygląda sytuacja w tej materii (bardzo wysokie ceny i masowo wytwarzane podróbki).
Niewiele jest mnie już w stanie zdziwić jeśli chodzi o kolekcjonerstwo w Polsce.
Konflikt w waszym Klubie nie jest pierwszy, jak zawsze tam gdzie jest władza i pieniądze ale rozwiązujcie go sobie sami, nie na publicznym forum.
Comment
-
-
Kolejna udana giełda, ja jak zwykle tylko towarzysko i , oba tematy zaliczone na piątkę. Podziękowania dla Bieloka za transport w te i nazad, za fajne pogaduchy przy piwie.
Szczególne dla organizatorów ( chyba pierwszy raz nie było gorącego zaduchu na sali giełdowej) za piwa lane (Noteckie jasne i ciemne,Fortuna oraz Imielin w cenie wejściówki).
Do zobaczenia w maju.
Comment
-
-
Giełda jak zwykle za krótka Doborowe towarzystwo i jak zwykle udana organizacja. Dobry pomysł z jedzonkiem, syto i stosunek cena/jakość bardzo dobry, brakowało chleba z tustym Kolekcjonersko natomiast gdyby nie kufel z dziką świnią, było by marnieLast edited by ART; 2010-10-25, 19:24.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment