Oto link do formularza drugiego poznańskiego konkursu piw domowych http://www.piwa-swiata.com/pl/o_piwi..._konkursu.html
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska
Collapse
X
-
-
Witam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście WaszeBananowy_Joe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bananowy_Joe Wyświetlenie odpowiedziWitam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście Wasze
Comment
-
-
Od jakiej godziny ta impreza? Mam nadzieję, że nie od jakiejś pioruńsko wczesnejZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Teoretycznie od 7 , ale spodziewamy się kolejki od 4 , wszak niektórzy nie lubią długo spać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziTeoretycznie od 7 , ale spodziewamy się kolejki od 4 , wszak niektórzy nie lubią długo spać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziCzwarta to ta godzina, którą wytrwali łowcy lubią najbardziej.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziCzwarta to ta godzina, którą wytrwali łowcy lubią najbardziej.
Comment
-
-
Sponsorem giełdy będzie Browar Fortuna , i ich piwo będzie lane.Poza tym będzie piwo z Bartka, oraz z najzacniejszych minibrowarów wielkopolskich.Cuda się będą lały z kranów.Dla zainteresowanych 27 listopada w Miłosławiu dzwi otwarte Browaru Fortuna , za moim pośrednictwem Browar wszystkich sardecznie zaprasza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi...Dla zainteresowanych 27 listopada w Miłosławiu dzwi otwarte Browaru Fortuna , za moim pośrednictwem Browar wszystkich sardecznie zaprasza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbig13 Wyświetlenie odpowiedziOooo, a są już jakieś szczegóły? Godziny itp?
Comment
-
-
A co za problem, aby umówić się indywidualnie na wizytę w browarze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika twawrzyniak Wyświetlenie odpowiedziCzy są nowe wieści w sprawie drzwi otwartych w Miłosławiu?
Comment
-
Comment