Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olmarcia
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska
Collapse
X
-
-
-
Impreza w Fortunie rozpoczyna się o godz.10 a kończy około15 .Będzie można zwiedzić browar , skosztować piwa i zdobyć różne gadżety .Browar serdecznie zaprasza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziWstęp na giełdę 5 zł. Kapsla raczej nie będzie.Za to będzie podkładka giełdowa- fortunowska.
Comment
-
-
Przyjazd na giełdę z Warszawy
Witajcie,
Bardzo chciałbym się wybrać na tą giełdę.
Mam kilka pytań w uzależnieniu od wariantu transportu, który wybiorę:
Wariant 1
Będę jechał z Warszawy i mogę być o 03:10 w nocy planowo w Poznaniu.
Pytania:
1. Czy z Dworca do giełdy jest daleko i od której ktoś się będzie tam kręcił aby mnie wpuścić tak abym nie zesztywniał na mrozie.
2. Czy jeżeli giełda będzie otwarta regulaminowo o 6 czy 7_mej jest na dworcu lub w jego rejonach poczekalnia, która pomoże mi przetrwać.
Wariant 2
Będę w Poznaniu o 09:32
Pytania:
1. Czy z Dworca PKP do giełdy jest daleko i czy jak przyjadę tam np. o 10 czy to będzie jeszcze sensowne? Bo na przykład w tym roku na giełdzie w Warszawie to już 3/4 ekipy się zbierała.
Z góry kolegom i koleżankom dziękuję za odpowiedź na moje pytania.
Pozdrawiam
G.
Comment
-
-
Po 3 w nocy masz bezpośredni dojazd nocnym autobusem z Dworca Zachodniego z małym spacerkiem:
http://jakdojade.pl?fn=przyst.%20Dwo...d=1000&as=true
Po 9:30 masz dojazd bezpośredni tramwajem praktycznie bez spacerku:
Ale na giełdzie będziesz późno, bo dopiero po 10.
Na dworcu jest poczekalnia, pewnie dałbyś radę się "przechować" i pojechać na otwarcie giełdy:
Jeśli chodzi o odpowiedź czy przed giełdą ktoś Cię przygarnie, to już pytanie do organizatorów.Last edited by albeertos; 2010-11-26, 13:57.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dojazd na giełdę
Tak jak napisał albeertos o godzinie 10.00 na giełdzie , część kolekcjonerów może się już szykować powoli do powrotu. Więc optymalnie raczej warto być przed otwarciem. Poczekalnia PKP w Poznaniu jest duża , a pierwsze bezpośrednie tramwaje nr 5 ( kierunek Stomil ) w sobotę ruszają z przystanku tramwajowego Dworzec Zachodni o 5.07 i jeżdżą co 20 minut. Zresztą masz powyżej linki gdzie można to dokładnie sprawdzić.
O 6.00 będzie można już wejść na korytarz przed salą giełdową i jak organizatorzy się uwiną w piątek z przygotowaniem całościowym sali rozpocznie się wpuszczanie uczestników.
Comment
-
-
Rezerwacja stolików
Chcę zarezerwować stolik o ile to możliwe.
Jeżeli ktoś z uczestników giełdy ma na zbyciu komplet szklanek Tyskiego z żużlowcami Unii Tarnów to proszę o kontakt."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziChcę zarezerwować stolik o ile to możliwe.
Jeżeli ktoś z uczestników giełdy ma na zbyciu komplet szklanek Tyskiego z żużlowcami Unii Tarnów to proszę o kontakt.
Comment
-
-
witam będzie na Giełdie w Poznaniu Jestem zainteresowany wymianą Czeskich etykiet na polskie Kolekcie okolo 1000 sztuk Jeśli ktoś jest zainteresowany napisać na PW pozdrawiam z Czech
Chętnie nawiążę wymianę etykiet
Bronislav Gorčík
chrpova 457
54102 Trutnov-Czechy
Comment
-
-
Dzięki uprzejmości browaru Kormoran , ich piwo będzie też do degustacji na giełdzie.Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy
Comment
-
-
Zewsząd dochodzą informacje, że wielu kolekcjonerów rezygnuje z przyjazdu na giełdę ze względu na pogodę (PKP ma szczególnie duże problemy z atakiem zimy). Jak organizatorzy zapatrują się na ten fakt i czy jest rozpatrywana opcja przełożenia imprezy na inny weekend?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedziZewsząd dochodzą informacje, że wielu kolekcjonerów rezygnuje z przyjazdu na giełdę ze względu na pogodę (PKP ma szczególnie duże problemy z atakiem zimy). Jak organizatorzy zapatrują się na ten fakt i czy jest rozpatrywana opcja przełożenia imprezy na inny weekend?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedziZewsząd dochodzą informacje, że wielu kolekcjonerów rezygnuje z przyjazdu na giełdę ze względu na pogodę (PKP ma szczególnie duże problemy z atakiem zimy). Jak organizatorzy zapatrują się na ten fakt i czy jest rozpatrywana opcja przełożenia imprezy na inny weekend?
Toż to grudzień i chyba nie dziwota, że pada śnieg.
Comment
-
-
Tak, padający śnieg, a zamiecie śnieżne i takie mrozy, że szyny pękają to dwie różne sprawy. Są fatalne warunki na drogach, potem ma być lepiej, ma to trochę odpuścić. Może warto przełożyć giełdę na inny termin?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment