Nie ma co narzekać na pogodę, wygląda na to że się ustabilizowała. Giełda to giełda i trzeba oczywiście ją zaliczyć.
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrkow Wyświetlenie odpowiedzi(...) Giełda to giełda i trzeba oczywiście ją zaliczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMoże bedziesz na giełdzie w Elblągu? Chętnie zakupiłbym coś smacznego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrkow Wyświetlenie odpowiedziRaczej nie planujemy wyjazdu do E. Jeśli chcesz mogę zabrać coś do Poznania ( o ile będzie ktoś z Twoich znajomych?) . Dawniej nie byłoby problemu bo piwo mógłby dostarczyć Ci Michał G., ale po jego przeprowadzce:/.
Do Elbląga wiele osób jeździ tylko po piwo, myślę, że byś był zadowolony z obrotów.
Comment
-
-
Czy ktoś z wystawców będzie miał na sprzedaż szklanki Lecha z zielonymi wizerunkami żużlowców? Chodzi dokładnie o szklankę z Rafałem Okoniewskim i Andrzejem Huszczą. Głównie po te dwie szklanki przyjeżdżam i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba Proszę o informację w PW.
PozdrawiamBananowy_Joe
Comment
-
-
W porównaniu do Świdnicy z 2005 roku to pogoda jest całkiem dobra
Zatem nie narzekać i do Poznania!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Właśnie wróciliśmy , wszystko gotowe stoliki ustawione i trawa na zielono pomalowana ( robota orlusa) , dopijam piwo i idę spać .Do zobaczenia jutro - a z tą pogodą to przesadzacie , w tej chwili na term. - 6 , jak dobrze pójdzie do rana będzie na + . Dobranoc
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMoże bedziesz na giełdzie w Elblągu? Chętnie zakupiłbym coś smacznego.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika madonlukasz Wyświetlenie odpowiedziPrawdopodobnie będę miał w Elblągu Piwko z Piotrkowa Trybunalskiego.
Pozdrawiam
Comment
-
Comment