Oto link do formularza drugiego poznańskiego konkursu piw domowych http://www.piwa-swiata.com/pl/o_piwi..._konkursu.html
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska
Collapse
X
-
-
Witam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście WaszeBananowy_JoeComment
-
Witam wszystkich.
Jako, że nie jestem jakimś specjalistą czy znawcą piwa to liczę na Waszą pomoc. Nigdy nie było mnie na tego typu giełdach więc mam pytanie - Czy orientuje się ktoś czy na takiej giełdzie będzie możliwość kupowania szklanek? pokali? Co jakiś czas uzupełniam swoją skromną kolekcję szklanek o tematyce żużlowej jak pojawi się coś na Allegro bo ciężko inaczej cokolwiek zdobyć no i stąd moje pytanie. Po cichu liczę, że będzie możliwość kupienia czegoś na tej giełdzie no i jestem z Poznania więc tym bardziej bym się wybrał. Proszę o odpowiedzi w PW.
Pozdrawiam no i oczywiście WaszeComment
-
Od jakiej godziny ta impreza?Mam nadzieję, że nie od jakiejś pioruńsko wczesnej
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Teoretycznie od 7 , ale spodziewamy się kolejki od 4 , wszak niektórzy nie lubią długo spać.Comment
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Comment
-
Sponsorem giełdy będzie Browar Fortuna , i ich piwo będzie lane.Poza tym będzie piwo z Bartka, oraz z najzacniejszych minibrowarów wielkopolskich.Cuda się będą lały z kranów.Dla zainteresowanych 27 listopada w Miłosławiu dzwi otwarte Browaru Fortuna
, za moim pośrednictwem Browar wszystkich sardecznie zaprasza.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
A co za problem, aby umówić się indywidualnie na wizytę w browarze?Comment
-
Comment