Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.01.22 - Warszawa, XII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
Jak zwykle przed każdym spotkaniem mam prośbę o zabranie ze sobą (w miarę możliwości) etykiet z domowych. Dziś robiłem wielkie porządki i będę miał ze sobą sporo dubletów właśnie z browarów domowych. Chętnych zapraszam. Przy okazji: będę miał ze sobą to co mi jeszcze zostało z browarów przedwojennych. Też zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z Olsztyna wybiera się na giełdę autem i dysponuje wolnym miejscem? Gram koncert w Filharmonii Olsztyńskiej w piątek, 21 stycznia (na który serdecznie zapraszam). Sprawdzałem pociągi i busy - niestety nie ma szans na dostanie się po 21 na rano do stolycy. Pojawienie się na giełdzie ok. 9,10 mnie nie interesuje, gdyż będzie już po ptokach...Oczywiście partycypuję w kosztach paliwa. Mogę jechać w przybliżeniu od 21.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziHubert przyjacielu, ale jeśli jakimś zrządzeniem losu NIE udałoby Ci się na giełdę dojechać, tzn. nie będzie pociągu albo prywatnego transportu to daj mi znać koniecznie, szkło przywiozę Ci do Krakowa a nie do stolicy. Boję się aby tego nie potłuc... :-) Daj znać gdy już będziesz wiedział co i jak.
Tomekmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzia co z Twoim szkłem?? zabrać??
Comment
-
-
Odnośnie piw z beki dostępnych na giełdzie: będzie to Tradycyjne oraz nowość - Miodowe Gryczane. Oba piwa w wersji niefiltr-niepasterka.
Na giełdzie będzie możliwość nabycia okolicznościowych podstawek browaru Jabłonowo wydanych specjalnie na naszą giełdę.
Jednocześnie już teraz proszę o niewyrzucanie wejściówek na giełdę. Będą potrzebne później w trakcie loterii z upominkami od naszego giełdowego patronaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jeszcze jedna kwestia. W trakcie trwania giełdy ale i tuż przed jej rozpoczęciem (wejście od hallu) w klubie będzie funkcjonowała kafejka z herbatą , kawą i posiłkami.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
a w kafejce (lub na sali giełdowej) jest jakiś punkt dostępowy wifi ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziOdnośnie piw z beki dostępnych na giełdzie: będzie to Tradycyjne oraz nowość - Miodowe Gryczane. Oba piwa w wersji niefiltr-niepasterka.
Comment
-
-
krótko i na temat:
Giełda doskonała, miejscówka jeszcze doskonalsza. Chwała organizatorom za całość.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment