A czy szponzor, czyli "mój lokalny browar", planuje jakąś degustacyjną nowinkę? Pytam, bo przyjadę pewnie samochodem i nie wiem, czy taskać ze sobą butelczyny, coby zatankować na wynos?
Za nadmierne szczególarstwo i upierdliwość pytania z góry organizatorów przepraszam .
PS. A jak ktoś będzie jeszcze charczał nt. niewyrazistego dojazdu, zróbcie za rok giełdę na Tarchominie i krytykanci wymiękną .
A jestem na diecie, czy ewentualnie jedzonko też będzie na wynos
Kolekcjonerzy zmotoryzowani (a tych na giełdach ostatnimi laty jest coraz więcej co tu ukrywać) bez najmniejszego problemu znajdą bezpłatne miejsca parkingowe w uliczkach wokół Klubu Karuzela.
O to własnie chciałem zapytać...o miejsca parkingowe.
Z przyjemnością zapowiadam się
Witam. Klub birofilow z Elbląga przyjedzie w dużej obsadzie, przywieziemy ze soba podstawki z naszej gieldy.Mile widziana większa ilosc stolików na 8-10 osob.Pozdrawiam Andrzej.
W kwestii rezerwacji stołów o którą pytało mnie już kilka osób odpowiem że na chwilę obecną nie ma takiego tematu z przyczyn niezależnych od nas tzn odemnie i Darka99. Jeśli tylko pojawi się opcja rezerwowania stołów npiszemy o tym TUTAJ.
Jesli pojawią się jakieś inne kwestie o których chcielibyśmy Was poinformować również napiszemy jak to tylko będzie możliwe w tym - specjalnie po to założonym - temacie.
Wiem że niektórzy może odbiorą to jako jakąś niepotrzebną tajemnoczość ale niestety nie wszystko w kwestii organizacji giełdy zależy od nas i jesteśmy uzależnieni czasowo od innych osób np czekając na obiecaną odpowiedź/ruch z ich strony.
Wychodzimy z założenia że lepiej napisać o czymś później i mieć potwierdzenie (albo nie pisać w ogóle żeby było to niespodzianką) niż pod presją tłumu napisać cokolwiek za wcześnie a później tłumaczyć się publicznie i odkręcać błędne niusy
Kto kiedykolwiek organizował giełdę wie o co chodzi.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Proszę o wiadomość PW (z podaniem imienia i nazwiska) osoby które są zainteresowane rezerwacją stołów. Zasady takie same jak rok temu tzn koszt 5 PLN za stół.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Mniejwięcej 65 procent stołów które przeznaczyliśmy na rezerwacje mamy już zajęte. Stoły pod rezerwację to minimalnie nieco ponad połowa wszystkich stołów giełdowych. Zachęcam do rezerwacji ale nie ukrywam że najlepiej było by gdyby 1 osoba zajmowała nie więcej niż 2 stoły.
Mnie jak zwykle najbardziej interesuje kwestia "co dalej", czyli gdzie się przenosimy po giełdzie Mam nadzieję, że chętni będą i jakieś miejsce wybierzemy - o spotkaniu pogiełdowym piszemy tutaj:
Czy ktoś z Olsztyna wybiera się na giełdę autem i dysponuje wolnym miejscem? Gram koncert w Filharmonii Olsztyńskiej w piątek, 21 stycznia (na który serdecznie zapraszam). Sprawdzałem pociągi i busy - niestety nie ma szans na dostanie się po 21 na rano do stolycy. Pojawienie się na giełdzie ok. 9,10 mnie nie interesuje, gdyż będzie już po ptokach...Oczywiście partycypuję w kosztach paliwa. Mogę jechać w przybliżeniu od 21.
Comment