2011.01.22 - Warszawa, XII Zimowa Giełda Warszawska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grothesk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
    Miło Thomasie, że pojawisz się w swojej znienawidzonej 'stolycy' na giełdzie bo dawno Twojej buziuni nie widziałam. With love and big hugs
    W Poznaniu nie byłem na giełdzie to przynajmniej do Warszawy dojadę! ;-P

Comment

• sopista
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1747

Jak zwykle przed każdym spotkaniem mam prośbę o zabranie ze sobą (w miarę możliwości) etykiet z domowych. Dziś robiłem wielkie porządki i będę miał ze sobą sporo dubletów właśnie z browarów domowych. Chętnych zapraszam. Przy okazji: będę miał ze sobą to co mi jeszcze zostało z browarów przedwojennych. Też zapraszam.

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

I jeszcze jedno. Tak na wszelki wypadek. Będę autem więc mogę zabrać ze sobą butelki. Głównie euro i NRW. Naturalnie puste. Ot, taka sobie propozycja.
        Last edited by sopista; 2011-01-16, 19:24.

Comment

• fuliano
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2010.07
          • 1835

Ponieważ ja mieszkam 500m obok to ja butelek nie zabiorę ze sobą, ale jakby ktoś chciał to podjedziemy do mnie.

Comment

• dzemek
            Porucznik Browarny Tester
            • 2010.12
            • 450

W tym czasie będę w Warszawie, może i wybiorę się na giełdę-nigdy nie byłem a chciałbym zobaczyc jak to wszystko wygląda

Comment

• Grothesk
              • 2005.11
              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy ktoś z Olsztyna wybiera się na giełdę autem i dysponuje wolnym miejscem? Gram koncert w Filharmonii Olsztyńskiej w piątek, 21 stycznia (na który serdecznie zapraszam). Sprawdzałem pociągi i busy - niestety nie ma szans na dostanie się po 21 na rano do stolycy. Pojawienie się na giełdzie ok. 9,10 mnie nie interesuje, gdyż będzie już po ptokach...Oczywiście partycypuję w kosztach paliwa. Mogę jechać w przybliżeniu od 21.
              Hubert przyjacielu, ale jeśli jakimś zrządzeniem losu NIE udałoby Ci się na giełdę dojechać, tzn. nie będzie pociągu albo prywatnego transportu to daj mi znać koniecznie, szkło przywiozę Ci do Krakowa a nie do stolicy. Boję się aby tego nie potłuc... :-) Daj znać gdy już będziesz wiedział co i jak.

Tomek

Comment

• volodos
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2008.09
                • 717

Tomku, na giełdę prawdopodobnie dotrę ok. 9.30 porannym busem z Olsztyna. Pokal Ediego mam już w zbiorze, ale jak nie masz co z nim zrobić, chętnie przyjmę

Comment

• adi_999
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2004.11
                  • 425

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
                  Hubert przyjacielu, ale jeśli jakimś zrządzeniem losu NIE udałoby Ci się na giełdę dojechać, tzn. nie będzie pociągu albo prywatnego transportu to daj mi znać koniecznie, szkło przywiozę Ci do Krakowa a nie do stolicy. Boję się aby tego nie potłuc... :-) Daj znać gdy już będziesz wiedział co i jak.

Tomek
                  a co z Twoim szkłem?? zabrać??
                  mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

• Grothesk
                    • 2005.11
                    • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzi
                    a co z Twoim szkłem?? zabrać??
                    a weź!

Comment

• Cooper
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🍼🍼
                      • 2002.11
                      • 6056

Odnośnie piw z beki dostępnych na giełdzie: będzie to Tradycyjne oraz nowość - Miodowe Gryczane. Oba piwa w wersji niefiltr-niepasterka.
                      Na giełdzie będzie możliwość nabycia okolicznościowych podstawek browaru Jabłonowo wydanych specjalnie na naszą giełdę.
                      Jednocześnie już teraz proszę o niewyrzucanie wejściówek na giełdę. Będą potrzebne później w trakcie loterii z upominkami od naszego giełdowego patrona
                      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Cooper
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6056

Jeszcze jedna kwestia. W trakcie trwania giełdy ale i tuż przed jej rozpoczęciem (wejście od hallu) w klubie będzie funkcjonowała kafejka z herbatą , kawą i posiłkami.
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• beny
                          • 2001.03
                          • 984

a w kafejce (lub na sali giełdowej) jest jakiś punkt dostępowy wifi ?
                          Z piwnym pozdrowieniem
                          Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• Pancernik
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2005.09
                            • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                            Odnośnie piw z beki dostępnych na giełdzie: będzie to Tradycyjne oraz nowość - Miodowe Gryczane. Oba piwa w wersji niefiltr-niepasterka.
                            I za to Cię luuubięęę... . Nie narzucając się, doczekałem się odpowiedzi na pytanie sprzed kilku tygodni. Biorę flachy!

Comment

• mimazy
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2010.04
                              • 118

zawsze można było wynająć salę w Mariott, bilet co prawda nie byłby mniejszy niż 50zł ale blisko by było...

uups wstrzeliłem się w rozmowę sprzed 3 stron
                              Last edited by mimazy; 2011-01-21, 11:37.

Comment

• becik
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🍼🍼
                                • 2002.07
                                • 14999

krótko i na temat:
                                Giełda doskonała, miejscówka jeszcze doskonalsza. Chwała organizatorom za całość.
                                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X