2011.02.19 - Kraków, XVI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Witam!
Oficjalnie informuję i zapraszam Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w XVI Giełdzie w Krakowie. Odbędzie się w miejscu znanym, bo od wielu lat odwiedzanym przez P.T.Kolekcjonerów. Dla przypomnienia podam adres: ul. Reymonta 15 w Krakowie. Giełdę rozpoczynamy od 7.00. Wejście 5,00 (na pokrycie wynajmu sali). Zmiany w tym roku mamy dwie: po pierwsze dysponujemy salą na dole budynku, a po drugie w budynku nie wolno palić tytoniu. Potrzebujący będą musieli wyjść na zewnątrz...
Jeszcze raz zapraszam - myślę że miło będzie spotkać się i
Pozdrawiam!!!
Wasze!!!
Gdyby ktoś wybierał się z Wawki to można zrobić jakąś wyprawę zachaczając o Non Iron i Stolarską
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Najlepiej wsiąść na przystanku Dworzec Główny Zachód (Galeria) w autobus 179 w kierunku Kurdwanowa, wysiąść na piątym przystanku, AGH.
Czas przejazdu ok. 10 min. Cena biletu normalnego 2,50, ulgowy studencki 1,25. Można kupić bilety 15 minutowe: normalny 1,80, ulgowy 0,90. Bilety najlepiej nabyć w kiosku lub w automacie na przystanku (nie na wszystkich przystankach są) oraz w niektórych autobusach. Jeśli kupujesz u kierowcy to musisz dopłacić 0,25 zł
Jeśli kupujesz u kierowcy to musisz dopłacić 0,25 zł
Nic podobnego. U kierowcy kupuje się bez żadnych dopłat. Można skorzystać również z wyszukiwarki mpk.
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Masz rację. Chyba od tego roku u kierowcy się nie dopłaca, ale mniejsza z tym. Info o dojeździe z Dworca mam ze strony MPK - wyszukiwarka połączeń.
Właśnie tą której link delvish zamieścił
Ostatnia zmiana dokonana przez masumi; 2011-02-03, 09:58.
" ...po pierwsze dysponujemy salą na dole budynku... "
Mam pytanko w związku z zapowiadaną zmianą - czy sala, o której mowa-jest większa/mniejsza czy porównywalna z tą na górze do której już poniekąd przywykliśmy... ?
Jeśli chodzi o internet to na terenie AGH jest WiFi, ale nie wiem jak z dostępem osób niezalogowanych.
Jest możliwość nieodpłatnej rezerwacji stolików.
Zainteresowanych proszę o wiadomość na PW, bo po co zaśmiecać wątek.
Comment