Sugerujesz, że żałoba ma być co roku?
2011.04.10 - Katowice, XII Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
A kto ich tam wie..."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Mam nadzieję że "nowy" prezydent nigdzie tego dnia się nie wybiera.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziJak wygląda kwestia stolików, na których można wystawiać swój towar? Kto pierwszy ten lepszy, tak jak to było kiedyś, czy coś się zmieniło w tej kwestii?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziCzy wstęp jest płatny?
Piwa w czasie gieldy sa tanaze niz zwykle wiec warto sprobowac wyrobow na miejscu.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Chodzi mi głównie o wstęp na samą giełdę.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Przecież oficjalna żałoba narodowa trwała o ile pamiętam tydzień. A tydzień minął dawno temu.
O ile zgadzałem się rok temu z organizatorami z decyzją o przeniesieniu giełdy na inny termin, nie rozumiem dywagacji na temat odbycia/nie dobycia się giełdy w tym roku.
Trochę zdrowego rozsądku.
Comment
-
-
Z tego co prezes Jarosław ostatnio wygłosił wynika, że to Ślązacy i Kaszubi są tymi innymi... Bez obrazy rzecz jasna, to tylko słowa Jarkawww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment