Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.04.10 - Katowice, XII Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Ja, niestety, nie zawitam. Mam jednak prośbę do "domowych" o kolejne etykiety. Wprawdzie strona chwilowo (to jest dłuższa chwila) jest nieczynna ale cały czas uzupełniam zbiory i kiedyś pojawią się one tam gdzie ich miejsce. Etykiety odbierze Ahumba. Z góry dziękuję i życzę miłej zabawy.
Comment
-
-
W trakcie Giełdy na prośbę Jasia odbędzie się pokaz warzenia przeprowadzony przez Centrum Piwowarstwa, a dokładniej przeze mnie. Właśnie przed chwilą postanowiłam, iż uwarzymy sobie American IPA, coby cały Spiż wypełnił się wspaniałym aromatem amerykańskich chmieli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Coraz ciekawiej się zaczyna robić
Wcześniej wspomniał ktoś o czekoladowym, wiadomo coś na ten temat?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Żałować powinni ci, którzy nie byli. Giełda bardzo udana, stan kapsli +52, spotkania ze starymi i nowymi znajomymi nader owocne.
Jako że byłem za kółkiem, konsumpcję spiżowych piwek pozostawiłem sobie na powrót do domu. W lodówce czekają więc: mocne i karmelowe, natomiast Redyna już rozpływa się nad czekoladowym."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
giełda udana, zwłaszcza towarzysko piwka zacne, i owszem czyli do kolejnego spotkania w SpiżuKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andre84 Wyświetlenie odpowiedziDzię
kuję
Comment
-
Comment