2011.04.30 - 10. Bialska Giełda Birofiliów, Biała Podlaska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19269

A pisałeś do organizatorów, czy tylko tu?

Comment

• beny
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.03
      • 984

tylko tu ale masz rację zaraz napisze do autora wątku
      Z piwnym pozdrowieniem
      Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• e-prezes
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19269

Artykuł z lokalnej gazety tytułem zamykającego komentarza. Przeinaczenia i inne naciągnięcia faktów pominę milczeniem

Comment

• Grothesk
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.11
          • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
          Artykuł z lokalnej gazety tytułem zamykającego komentarza. Przeinaczenia i inne naciągnięcia faktów pominę milczeniem
          A ja skomentuję! Strach pomyśleć, że podobna sytuacja z przekolorowaniem rzeczywistości ma także miejsce w życiu codziennym w mediach pierwszoligowych. Normalnie, jak to mówił pewien demot, jeśli nie zwariowałeś jeszcze to oznacza, że nie jesteś dość doinformowany. Cóż. Giełdę wspominam miło, przypomniał mi się też artykuł, który napisano o mojej giełdzie. Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać, ale tak chyba musiało być.... :-) Jednak autoryzacja to jest najlepsza rzecz. Nikt głupot nie będzie pisał... ;-)

Tomek

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19269

Wiesz co, organizatorom jest na rękę taki czy inny artykuł, bo im więcej szumu medialnego tym lepiej. Ja byłem od 2 giełd zdegustowany i ta jubileuszowa mnie tylko w tym przekonaniu utwierdziła.

Comment

Przetwarzanie...
            X