Koszulka Giełdowa
2011.06.04 - 32 Międzynarodowa Giełda Birofiliów w Grodzisku Wlkp.
Collapse
X
-
Dla jadących z Poznania z Dworca Autobusowego jedzie bus firmy Leonidas do Sławy przez Grodzisk Wlkp , odjazd o godz 8,10 .
Autobus PKS relacji Poznań -Gubin godz 6,30
Autobus PKS relacji Poznań - Wolsztyn godz 9.00
czas podróży około 60min
W Grodzisku zatrzymują się prawie przy samym DK Rondo ( 200m)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
I po giełdzie.
Atmosfera bardzo kameralna i towarzyska, co bardzo ostatnio cenię w tego typu imprezach. Frekwencja porównywalna do lat ubiegłych, z lekką tendencją spadkową, o ile dobrze szacuję. Kiełbaski smaczne, piwo zimne, kobiety gorą... kobiet za wiele nie było, ale było pozytywnie i miło!
Dziękuję Organizatorom za imprezę i doceniam trud włożony w przedsięwzięcie giełdowe. Wyszło lepiej niż dobrze. Brawo!
Kolekcjonersko giełda pełna skrajności, bo nie wymieniłem z nikim ani jednej podstawki zagranicznej, za to uzupełniłem mnóstwo nowości z Polski. Wielkopolska to zdecydowany raj dla zbieraczy kapsli, w Grodzisku było nas sporo (nas, bo ja też zbieram złom ;-P) i dzięki uprzejmości kolegów kolekcjonerów, bo wiele rzeczy dostałem bezpłatnie, zbiór się powiększył o naście egzemplarzy ekstra. Wielkie dzięki!
Za rok, obowiązkowo wybieram się do Grodziska. Warto!
Wielkie dzięki dla DarJota i Albeertosa za transport z/do Poznania. Wasze zdrowie!
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziKiełbaski smaczne..
Wydaje się, że giełda mniejsza niż zeszłoroczna. Pewnie to skutek zmiany terminu i bliskiego sąsiedztwa z giełdą w Żywcu.
Dla mnie udana. Po raz pierwszy od dwóch lat (dzięki życzliwej pamięci Jacka J.) trafiła do mnie odznaka z migającymi diodami.
Za rok znowu będę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziAkurat z tą oceną bym polemizował. To był chyba najtańszy na rynku wyrób kiełbaskopodobny.
Wiesz, Pieczarku... śląska ani toruńska to to nie była, ale jak na parówę za 5zł za kilogram, to weszła i wyszła całkiem bezproblemowo. Pewnie dlatego, że głodny byłem i nie spałem całą noc... ;-P Od kiełbasy bardziej mnie zmartwił keczup, bo miał w składzie całą tablicę Mendelejewa, a ja generalnie stronię od tego typu sztuczności, ale raz się żyje i zjadłem. W restauracji bym kelnera opie...lił normalnie za podanie takiego świństwa.
A propos tego typu "spraw". Podczas ostatniej giełdy tyskiej, sympatyczni bądź co bądź państwo od cateringu, tą samą ręką kasowali pieniądze i nakładali na tackę rzeczy typu sałata, plaster pomarańczy do dekoracji, kromki chleba... Podejrzewam, że gdyby kiełbasa nie była z gorącego gara to nakładaliby ją ręką. Chciałem już podziękować za współpracę, ale ponownie, głód po całonocnej podróży zrobił swoje. Szkoda, że ludzie nie mają wyobraźni w tych kwestiach. A robić taką fuszerę to naprawdę trzeba mieć fantazję i nigdy chyba nie słyszeć o żółtaczce...
Cieszę się bardzo, że w Grodzisku, sanitarnie, było bez zastrzeżeń. I za rok, jak już wcześniej pisałem, przyjadę z przyjemnością na giełdę ponownie.
Tomek
Comment
-
-
No to kwestie epidemiologiczne mamy już wyjaśnione
Gięta była faktycznie nie najwyższych lotów ale jak Tomek zauważył weszła i wyszła także nie ma co drzeć szat nad nią
Dla mnie termin giełdy był w końcu sprzyjający bo w ostatnich latach zwykle pokrywał się z wyjazdami wakacyjnymi i nie dawałem rady. Tym bardziej cieszę się, że w tym roku się udało. Kolekcjonersko bardzo dobrze, towarzysko jeszcze lepiej.
Podziękowania dla Albeertosa za podróż, dla Pieczarka za cesję kuponu , dla Grupy Wolsztyńskiej oraz Browaru Szał Ciał (albo Szał Piw) za wysokiej klasy atrakcje piwne no i dla organizatorów za organizację.
Do następnego roku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziI po giełdzie.
Kolekcjonersko giełda pełna skrajności, bo nie wymieniłem z nikim ani jednej podstawki zagranicznej, za to uzupełniłem mnóstwo nowości z Polski.
Tomek
Dzięki Tomaszu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika madonlukasz Wyświetlenie odpowiedziUważam giełdę za słabą ale dzięki Grotheskowi nastąpiła duży wymiana na podstawki polskie.
Dzięki Tomaszu.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego ?
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziI po giełdzie. ... Kolekcjonersko giełda pełna skrajności, bo nie wymieniłem z nikim ani jednej podstawki zagranicznej, za to uzupełniłem mnóstwo nowości z Polski.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika madonlukasz Wyświetlenie odpowiedzi... dzięki Grotheskowi nastąpiła duży wymiana na podstawki polskie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi... Ja sam zrobiłem może z 5 wymian na kapsle, 2-3 na podstawki i na tym właściwie koniec...Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
2-3 wymiany na podstawki a wymiana na 2-3 podstawki to różnica.
Widać wymiana madonlukasza z Grotheskiem to jedna z tych 2-3 (Grotheska). I mogła być nawet na sporą ilość tych podstawek (polskich)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedzi2-3 wymiany na podstawki a wymiana na 2-3 podstawki to różnica.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
Comment