Tematy o giełdzie w Poznaniu na nastepny raz zakładajcie w przechmielinach. Wiedziałem że tak będzie. Wszystko wina prezesa. Dostałem info od prezesa że dla wszystkich którzy udzielają się w temacie i pompują temat giełdy czapki tylko po 18zł/szt chyba się skuszę.
przywiozę beczkę AIPA uwarzoną przez spora grupę pijanych piwowarów w "Starej Pipie"
Zaczynam poważnie żałować, że mnie nie będzie Po za tym, kategorycznie żądam zaproszenia na kolejne warzenie przez pijanych piwowarów, spełniam kryteria - piwowarem jestem, a że się upiję w Waszym towarzystwie, to nie wątpię - po prostu jak zwykle z Wami
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-11-24, 22:14.
Zaczynam poważnie żałować, że mnie nie będzie Po za tym, kategorycznie żądam zaproszenia na kolejne warzenie przez pijanych piwowarów, spełniam kryteria - piwowarem jestem, a że się upiję w Waszym towarzystwie, to nie wątpię - po prostu jak zwykle z Wami
He, he masz to jak w banku bo właśnie nowa świecka tradycja się narodziła.
A TERAZ TROCHĘ PRYWATYKAŻDY KTO PRZYBĘDZIE NA GIEŁDĘ OTRZYMA GRATISOWY BON NA PIWO ( DO ZREALIZOWANIA PRZY ZAKUPIE NA MIN. 30 ZŁ) PIWA GRATISOWE DO WYBORU TO PINTA 70 SZYLINGÓW , ODŚIECZ WIEDEŃSKA , PIERWSZA POMOC LUB , BRACKIE MASTNE LUB OBOLON SOBORNE ZAPRASZAMY
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
A TERAZ TROCHĘ PRYWATYKAŻDY KTO PRZYBĘDZIE NA GIEŁDĘ OTRZYMA GRATISOWY BON NA PIWO ( DO ZREALIZOWANIA PRZY ZAKUPIE NA MIN. 30 ZŁ) PIWA GRATISOWE DO WYBORU TO PINTA 70 SZYLINGÓW , ODŚIECZ WIEDEŃSKA , PIERWSZA POMOC LUB , BRACKIE MASTNE LUB OBOLON SOBORNE ZAPRASZAMY
Jakby to pięknie wyglądało jakby gratisami było coś z belgijskiej rodziny, a nie jakieś wyliniałe PINDY
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment