Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.11.26 - Poznań, V Zimowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPapazian przyjeżdża?
Comment
-
-
Comment
-
-
IMPREZA POGIEŁDOWA ROZPOCZNIE SIĘ PO GIEŁDZIE( JAK NAZWA WSKAZUJE) W BELGIAN KRIEK PUB PRZY ULICY WODNEJ 23 ,TRZEBA TYLKO W JEDNYM KAWAŁKU TAM DOJECHAĆ ( CO DLA NIEKTÓRYCH MOŻE BYĆ PROBLEMEM)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olmarcia Wyświetlenie odpowiedziIle kosztuje wstęp na giełdę? Czy trzeba rezerwować stoliki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziPrezes, tylko nie bierz z Fortuny tego czarnego pseudo piwa, bo wykorkujemy po tym towarze.
Comment
-
-
giełda odbywa się tak jak zawsze w sali Fawora przy ulicyUnii Lubelskiej 1od 7 do 13
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzigiełda odbywa się tak jak zawsze w sali Fawora przy ulicyUnii Lubelskiej 1od 7 do 13www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jakieś zmiany w stosunku do informacji ogólnej nt. giełdy(link na głównej browar.biz)? Tam godziny giełdy to 8 - 12, tu już 7 - 13.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Tak całkiem serio mówisz? Muszę wiedzieć, w który pociąg się władować, bo nie będzie mi się chciało koczować pod tą halą przez godzinę w temperaturze pewnie około zera.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziTak całkiem serio mówisz? Muszę wiedzieć, w który pociąg się władować, bo nie będzie mi się chciało koczować pod tą halą przez godzinę w temperaturze pewnie około zera.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA będzie od 6-14
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzipoważnie bo mój pociąg jest w Poznaniu coś koło 2.30Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziBędziesz o 7 będzie OKwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment