Dostałem karteczkę od Interpida w Żywcu. Przydałoby się żebyście też opisali co i jak tutaj...
2011.11.26 - Poznań, V Zimowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
2011.11.26 - Poznań, V Zimowa Giełda Birofiliów
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.gieldapoznan.pl/
Jest nawet strona
Comment
-
-
Wraz z giełdą jak co roku , kolejny konkurs piw domowych . Tym razem 2 kategorie . Tradycyjnie już pszenica , drugą kategorią bedzie belgijski blond. Szczegóły , regulamin , oraz farmularze zgłoszeniowe w przyszłym tygodniu.KOLEJNĄ CIEKAWĄ ATRAKCJĄ BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ DEGUSTACJI PORTERA ( ostatnia warka) Z NIECHANOWA. Dwódziestu szczęśliwców wylosujemy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA uczestnicy zrzucą się na słownik ortograficzny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziNie muszą mam dysortografięBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziCiiii. Lepiej skorzystać z automatycznego poprawiania błędów w Firefoxie, niż przyznawać się do upośledzenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedzinawet tacy mogą korzystać z automatycznego poprawiania błędów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziale na forum nie jesteś sam i chyba nie piszesz do siebie i dla siebie
Jeżeli kogoś chcesz pouczać to sam postępuj odpowiednio.
Zdrowie tych poprawnych i tych mniej poprawnychwww.decio.friko.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziPoczytałem trochę twoich postów i robisz dokładnie to samo (np. zaczynanie zdania z małej litery) więc najlepiej zacząć od siebie, zamiast udawać adwokata. Zdrowie wszystkich myślących a o moje "postępowanie" się nie martw
Cicho mi tu, bo przyfasolę jednemu, drugiemu i trzeciemu! ;-P
/Zdanie zaczętę z wielkiej litery, kontynuowane z interpunktorem wtrąceniowym i zakończone wykrzyknikiem, a jakże! /
Dla podkreślenia wagi moich słów, Siłacz palnie pięścią w stół.
Tomasz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziGroteskowy post
Dzisiaj rusza oficjalna strona www giełdy, powinienem zdążyć do północy zrobić uaktualnienie na serwerze. No, chyba że nie zdążę, wtedy jutro będzie gotowa.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziZ pewna niesmialoscia zapytam-a to jutro to ktore jutro? strona nie dziala
Zaraz kończę ostatnie przymiarki i wrzucę. :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziA to jutro to dzisiaj. :-)
Zaraz kończę ostatnie przymiarki i wrzucę. :-)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment