niestety nie.... a swoja droga moze sama zainteresowana coś napisze? gosia czekamy..
2011.11.26 - Poznań, V Zimowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Skoro o trójkątach a idąc dalej sprawach grupowych, to przywiozę beczkę AIPA uwarzoną przez spora grupę pijanych piwowarów w "Starej Pipie"
Będę miał też ze sobą piwo żurawinowe, z góry oświadczam że piwo jest dosładzane ale nie zawiera ASPARTAMU
Do zobaczenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziBędę miał też ze sobą piwo żurawinowe, z góry oświadczam że piwo jest dosładzane ale nie zawiera ASPARTAMU
Do zobaczenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziteż palce maczałemMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPrzyznać się kto i co jeszcze tam maczał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziBrawo ! Jak widać na Krzysia zawsze można liczyć Tym bardziej się cieszę, bo w AIPA też palce maczałem
W każdym bądź razie gdyby AIPA zajeżdżało końską derką - wiadomo będzie dlaczego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziTrzeba to sobie wyjaśnić Macieju. Po pierwsze czy tylko palce i czy tylko w AIPA?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
I psy się dziwnie zachowująbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
I rybki jakby bardziej markotnebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A co to zwierzyniec , wy na giełdę i konkurs jedziecie a nie do zoo.A swoją drogą dobrze że zaczynam pić dopiero na pogiełdówce
Comment
-
Comment