Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.10 - Lublin, X Lubelska Giełda Birofili
Collapse
X
-
Witam
Prawdopodobnie będzie na giełdzie moja lepsza połowa, może cosik dla mnie z Wawy upoluje.
wasze zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
A ja zapytam wprost: czy ktoś z obecnych na giełdzie może mi zakupić podstawkę giełdową??? Zwracam oczywiście pieniądze co do grosza razem z przesyłką.
pozdrawiamwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA ja zapytam wprost: czy ktoś z obecnych na giełdzie może mi zakupić podstawkę giełdową??? Zwracam oczywiście pieniądze co do grosza razem z przesyłką.
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziNiestety w tym roku podstawki giełdowej nie będzie
Uploaded with ImageShack.us
oraz dla ułatwienia otworzenia tego piwa otwieracz giełdowy,smycz oraz koperta z etykietami i kapslami.
Tradycyjnie przewidziane są konkursy dla uczestników giełdy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziNiestety w tym roku podstawki giełdowej nie będziewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziOj to szkoda. Ale jakaś sprawiedliwość musi być na tym świecie i kapslarzom też się coś należy
Comment
-
-
Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziFaktem jest,podstawki giełdowe już były - kapsel jest po raz pierwszy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziFaktem jest,podstawki giełdowe już były - kapsel jest po raz pierwszyMoja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiu_PM Wyświetlenie odpowiedziz tego co mi wiadomo to był już w Poznaniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiu_PM Wyświetlenie odpowiedziz tego co mi wiadomo to był już w Poznaniu
Kto z resztą powiedział, że na giełdzie musi być podstawka. Kapsel to także świetny pomysł. Mam nadzieję, że uda się zdobyć choćby jedną sztukę niebutelkowaną do zbioru. Jurek, jaki jest nakład?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzinakład 400 sztuk, z tego 100 sztuk jest na butelkach
Comment
-
Comment