2011.09.10 - Lublin, X Lubelska Giełda Birofili
Collapse
X
-
Witam
Prawdopodobnie będzie na giełdzie moja lepsza połowa, może cosik dla mnie z Wawy upoluje.
wasze zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
A ja zapytam wprost: czy ktoś z obecnych na giełdzie może mi zakupić podstawkę giełdową??? Zwracam oczywiście pieniądze co do grosza razem z przesyłką.
pozdrawiamwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Comment
-
będzie piwo zakapslowane tym oto kapslem
Uploaded with ImageShack.us
oraz dla ułatwienia otworzenia tego piwa otwieracz giełdowy,smycz oraz koperta z etykietami i kapslami.
Tradycyjnie przewidziane są konkursy dla uczestników giełdyComment
-
-
-
Był, ale w wersji niebutelkowanej. Tutaj będzie na piwie, co bardzo mnie cieszy więc można stwierdzić, że to pierwszy polski giełdowy kapsel butelkowany! :-)
Kto z resztą powiedział, że na giełdzie musi być podstawka. Kapsel to także świetny pomysł. Mam nadzieję, że uda się zdobyć choćby jedną sztukę niebutelkowaną do zbioru. Jurek, jaki jest nakład?Comment
Related Topics
Collapse
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
2024-09-21, 16:23 -
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
-
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment