szansa jest
2011.09.10 - Lublin, X Lubelska Giełda Birofili
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziTo będzie unikat ... lubelska dziewica
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzi..bo puławskich dziewic już nie ma?Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Piwo domowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bnp Wyświetlenie odpowiedziJak się nic nie zmieni to pojawię się na giełdzie z ekipą Bialską
Jeżeli ktoś reflektuje domowe piwko z mego browaru to proszę o info na PW
Pozdrawiam
Comment
-
-
Super piwko domowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bnp Wyświetlenie odpowiedziJakie lubisz ?
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedziPreferuje piwa jasne i ciemne.
Twoje zdrowie
Mam nadzieję, że pogoda wam dopisze a piwo będzie dobrze schłodzone. Jak znam Jurka to organizacyjnie wszystko będzie na tip-top. Miłej zabawy i wypijcie moje zdrowie!
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziHmm, tak się zastawiam ... jak Was wszystkich rozpoznam
Dziękuję wszystkim za spotkania i miłe rozmowy.
bnp dziękuję za ... ciekawe, czy pamięta za co , yoreck graty za organizację i podziękowania za pamiątki
Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję. Do następnego, wasze
Najważniejsze ... mam dziewicę z LublinaNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
Comment