2011.09.10 - Lublin, X Lubelska Giełda Birofili
Collapse
X
-
No jasne że Ciebie Fala miałem na myśli, sorki ale impreza trwa dalej
opis piw znajdziesz tu
pij na siedząco bo to siekiery niemiłosierne
pozdrComment
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Nieco odbiegając od giełdy, chciałem spytać o wyjazd kilku osób z wizytą do Puław do Trzech Koron. Jak wrażenia?Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Piwo, dokładnie AIPA 16 blg nie było opisane na forum jakoś mi się nudzi pisanie tego samego ale chyba warto jak ludziom smakuje
ps
Piwo było lane z kega 10 l z stali KO w otulinie gumowanej a nie drewnianej, choć może i taka obudowa imituje trochę drewno.
w takim razie za rok też będzie IPA tylko większa ilośćComment
-
No z tym drewnem, to była taka trochę "licentia poetica". Chodziło mi o to jak beczka wyglądała.
Natomiast zawartość przypadła mi do gustu (ale uprzedzam, że ja sie mogę nie znać).
Ponieważ cała reszta giełdy i jej otoczki równiez mi się podobała, za rok chętnie przyjadę i spróbuję IPA.Ostatnia zmiana dokonana przez kibi; 2011-09-11, 21:14.Comment
-
zdrowie organizatorów i EKB
TomekComment
-
Giełda
ZdrówkoComment
Related Topics
Collapse
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
2024-09-21, 16:23 -
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
-
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment