To wydaje się aż nie możliwe, ale na razie wygląda na to, że ma ten dzień wolny. WOLNY!!!
2011.10.22 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
na początku przepraszam za brak informacji o giełdzie które miały zostać przedstawione po 10 września, były kłopoty z salą,ale teraz konkrety, dla uczestników giełdy będzie lany tak jak w Pilznie Pilsner Urguell , na mieszance azotu i dwutlenku węgla, przewidziana jest loteria i kilka konkursów, na miejscu będzie można zjeść kiełbaskę i golonko ( chyba najlepsze w Tychach z baru pod kasztanem), oczywiście kawa herbata i napoje bezalkoholowe, jęli zdążymy zrobić będą do kupienia okolicznościowe korkowe podstawki giełdowe z logo Pilsnera , oczywiście jest na to zgoda marki w ilości limitowanej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi...
A tak w ogóle to będziesz na giełdzie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi... na miejscu będzie można zjeść kiełbaskę i golonko ( chyba najlepsze w Tychach z baru pod kasztanem)...
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziMałe pytanie.
Jak najlepiej dostać się na giełdę z dworca kolejowego i na jakim przystanku wysiąść,bo jest ich kilka /według rozkładu PKP/.
Dzięki za informację.
P.s. dotychczas jeżdziłem samochodem,ale to było dawno.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Stacja "Tychy" (nie "Tychy Miasto"), przechodzisz na tę "drugą", czyli mniej uczęszczaną stronę dworca i stamtąd masz do przejścia spacerkiem jakieś 300 m.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA przy okazji ktoś może zamieścić informację, jak dostać się z dworca głównego w KatowicachDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
-
Wychodzi na to, że niecałe 2 km
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedzi
Najpierw sprawdź proszę punkt początkowy na Twojej mapce, bo ZUMI wyznaczył Ci swoją podróż od Rynku, a nie od ulicy De Gaulle`a.
W rzeczywistości to około 5 km.Last edited by Doodeck; 2011-10-09, 17:48.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Jak mi wstyd
Comment
-
-
wiadomość z ostatniej chwili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! giełda jest na starym miejscu , na auli tam gdzie odbywała się przez ostatnie kilkadziesiąt lat, na sali gimnastycznej rozpoczęli remont , tylko ciekawe dlaczego po wakacjach, ale stare czy nowe miejsce , wszystko jest w promieniu 100 m , przepraszam za zamieszanie i zapraszam na giełdę , lanego czeskiego pilsnera,oraz golonkę
Comment
-
-
Stare miejsce czyli? Poprzednia giełda była ok 5km od miejsca gdzie miała być teraz, więc stwierdzenie w promieniu 100m nic a nic mi nie mówi.Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Jakie 5 km... przecież ta odwołana lokalizacja to rzut beretem od budynku technikum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment