Nie wiem co Koter ma na myśli - wykupienie, o ile mnie pamięć nie zawodzi to na wszystkich giełdach których bywałem ( w roku jestem min. na 6 giełdach ), płaci się za wszystko, nawet za browar.
Zdrowie nie zdecydowanych
Witam. Serdecznie dziękujemy wszystkim przybyłym na Vl Elbląską giełdę Birofilów, mamy nadzieje że się podobało i każdy wyjechał z Elbląga zadowolony.Do zobaczenia za rok. Andrzej
Witam. Serdecznie dziękujemy wszystkim przybyłym na Vl Elbląską giełdę Birofilów, mamy nadzieje że się podobało i każdy wyjechał z Elbląga zadowolony.Do zobaczenia za rok. Andrzej
Słyszałem o tym, że są fajne giełdy w Elblągu, ale wczoraj sam się o tym przekonałem - dzięki za miłe spotkanie, oby tak dalej. Gratulacje i podziękowanie za giełdę
Witam wszystkich uczestników naszej giełdy, dziękuje za przybycie w imieniu własnym jak i całego E.K.B. dla sponsorów naszej giełdy.
Do zobaczenia za rok
Pomimo trudności z dotarciem na miejsce giełdy ( nawigacja wskazywała inną ul. Dębową) i małymi problemami z przechodzeniem między rzędami stolików, imprezę w Elblągu zaliczamy tradycyjnie do udanych.Wyśmienita była grochówka i kotlet.Dziękujemy organizatorom i pozdrawiamy ich z Chojnic.
Witam. Na przyszły rok już planowana jest większa sala,prawdopodobnie hala sportowa . Nie będzie więc problemów z przechodzeniem między rzędami.Ma być jeszcze lepiej i bogato w gadżety giełdowe. Pozdrawiam Andrzej
Gratulacje dla organizatorów i sponsorów za świetnie zorganizowaną giełdę.Dla mnie bardzo udana pod względem kolekcjonerskim jak i towarzyskim .Oczywiście do zobaczenia za rok.
Ja w swoim imieniu jak i znajomych, którzy byli razem ze mną składam wielkie dzięki dla prezesa Adama jak i całej ekipy z Elbląga za zorganizowanie super imprezy - oby tak dalej było.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Comment