Zeszłoroczna giełda bardzo podobała się mojej rodzinie, dlatego w tym roku ponownie się na nią wybieramy z Chojnic.Pozdrawiamy organizatorów tegorocznej giełdy.
2011.12.10 - Elbląg, VI Elbląska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Giełda Elbląska
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika voy Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś może bardziej szczegółowo...nigdy nie byłem. Można będzie kupić słód, chmiel? wypić piwo domowe?...na czym to polega?
pozdro W. Gdańsk
Do zobaczenia na spotkaniu przed giełdowym i na samej giełdzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedzizapraszamy również na spotkanie przed giełdowe 9 grudnia, które odbędzie się w tym samym miejscu co giełda ( sponsor jeszcze nie znany ).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Spotkanie przy piwie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzy na kilka godzin przed, znana jest chociaż godzina tego spotkania przedgiełdowego ?
Do zobaczenia
Comment
-
-
Giełda Elbląska
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ELEKTRON26 Wyświetlenie odpowiedziJak to będzie wyglądać?? można przyjechać z rodzinką?? jakiś wstęp płatny proszę więcej inf. rozumiem impreza w godzinach od 7 do 14??
Comment
-
-
Postaram się zabrać wszystkie dublety etykiet z Elbląga. Myślę że znajdzie się kilkaset ok 500-700szt. Jeśli ktoś kolekcjonuje etykiety i ma w miarę duzy wybór etykiet powiedzmy od 2000 roku proszę zabrać. Chciałbym uzupełnić kolekcję. Zabiorę fragment mojej kolekcji i na spokojnie sobie uzupełnię. Myślę że największe braki mam właśnie w etykietach od ok. 2000 do dziś.
Comment
-
-
Witam wszystkich.
Jako nieliczny miałem okazje być na wszystkich giełdach w Elblągu i zapraszam chętnych do odwiedzenia tej wspaniałej giełdy - myślę że nikt nie pożałuję jak będzie na tej imprezie. Z roku na rok jest coraz lepiej i myślę, że w tym będzie jeszcze lepiej.
Comment
-
-
Giełda - rezerwacja
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Koter Wyświetlenie odpowiedzirezerwacja jest na miejscu, a polega bardziej na "wykupienie" stolika :P
Zdrowie nie zdecydowanych
Comment
-
Comment