Te stoliki miały jeden minus za blisko tego wyjącego za głośno zespołu . Żeby porozmawiać trzeba było prawie krzyczeć . Dobrze że mieli długie przerwy
2002.08.24 - Giełda w Warszawie
Collapse
X
-
Giełda.
W Warszawie na terenie browaru odbyło się już kilka giełd, lecz ta ostatnia która się odbyła była pierwszą po przejęciu browaru przez Brau Union Polska, z tego co słyszałem organizatorzy są bardzo zadowoleni z przebiegu giełdy, co dobrze wróży na przyszły rok. Chcę na forum podziękować organizatorom ,
Prezesowi Warnerowi Janselowi, Pani Justynie Piszczek i Krzysiowi Ozdarskiemu którzy włożyli sporo pracy i czasu żeby giełda się odbyła.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
ja również przyłączam się do licznych zdań, że giełda była udana. Nawet bardzo. dzięki Krzysiowi powiększyłem swoje zbiory etykit, podtawek i szkła. za szkło dziękuję również człowiekowi z koszulką Calsberga. (Sorki, ale nie pamiętam ani imienia ani nicka). Co do pamiątek to zythum ma rację. Zrobić dodatkowo 200 to dla takiej fimy to pestka, ale widocznie i tutaj też były oszczędności.
Dzięki Krzysiu za szkło i inne podarki. A'propos. Przydał się kranik?
Nawiązałem również inne kontakty, bardzo cenne i znaczące. Poznałem świetnych forumowiczów, na czele z Krzysiem (wcześniej poznanym), slavoyem, kangurem, piecią i innymi. Przepraszam że innych nie wymieniłem, ale u mnie z pamięcią krucho. Za mało piwa . A żeby tego było mało to nawet wypić za bardzo nie mogłem bo do pracy jechałem .
myślę że za rok też będzie tak owocna giełda. Już zaczynam się szykować .
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
wczoraj w telewizorni na programach TV4 i TVP3 w Kurierze Warszawskim można było obejrzeć krótkie filmiki z giełdy. Oba nagrałem na wideo. Mogę wziąć do Chojnowa na zlot.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no jednak nie wszyscy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
Comment