wszyscy z plastiku, oj nieładnie...
2002.08.24 - Giełda w Warszawie
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Re: Giełda Warszawska.
darek99 napisal/a
Od lewej : Prezes Brau - Union, Rzecznik Prasowy Browaru,
JA , Dyrektor Browaru Warszawskiego.
Comment
-
-
Re: Re: Giełda Warszawska.
Marusia napisal/a
Cholercia, mam nadzieję, że nie dożyję czasów, w których goście fotografujący się ze mną będą mnie później wymieniali jeno ze stanowiska, a nie z imienia
Gdybym wymienił imiona i nazwiska to z pewnością wszyscy by wiedzieli kto to jest?.
Jeśli starasz się być uszczypliwa to nie bardzo Ci wychodzi.
Twój post tłumaczę tym że akurat na forum nic się nie dzieje a limit dziennych postów nie został wykonany
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
He he he, a jednak prowokacja się udała
A tak całkiem serio: uważam, że wypada podać imiona i nazwiska przy takiej prezentacji. Nie wiem, dlaczego uważasz, że nie wiedzielibyśmy, kto zacz?
Comment
-
-
Udało Ci się , lekko mi ciśnienie skoczyło, jak chyba każdy nie chętnie przyjmuję krytykę tego co robię, zwłaszcza że Twoja uwaga jest trochę naciągana, możliwe że gdybym podał pełne imiona i nazwiska to zażądałabyś życiorysów tych osób .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Moja uwaga naciągana nie jest, uczyniłam jeno spostrzeżenie, że nigdy nie chciałabym byc dla nikogo jedynie Stanowiskiem Bez Imienia i Nazwiska.
Comment
-
-
Podsumowanie Giełdy
Czas na podsumowanie giełdy.
W giełdzie wzięło około 200 kolekcjonerów z Polski, Czech, Litwy i Niemiec. Ta grupa osób złożyła wypełnione ankiety, które umożliwią w latach następnych wysłanie zaproszeń na podane adresy.
Niestety dość spora liczba ankiet uniemożliwia ustalenie adresu uczestnika. Była podana ulica ale bez nazwy miejscowości lub odwrotnie albo samo nazwisko. Niestety wśród nich są ankiety znanych kolekcjonerów, także znanych z niniejszego portalu. Szczęśliwie udało się połączyć niektórych nazwiska ze osobami i "dośpiewać" dalszą część adresu. Nie wspominam o brakach w kodach pocztowych, ale z tym to najmniejszy kłopot.
Więc prośba na przyszłość: wypełniajcie czytelnie ankiety jeżeli oczekujecie zaproszeń w przyszłości....... i nie tylko do Warszawy.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
I z niecierpliwością czekam na następną. A może by tak królewski porter świeży z beczki w ramach degustacji (wszak porter ten to najlepsze piwo na świecie). Tylko nie wiem czy Browar może go nalać z beczki?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
jak chyba każdy nie chętnie przyjmuję krytykę tego co robię, zwłaszcza że Twoja uwaga jest trochę naciągana,
Comment
-
Comment