Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.01.21 - Warszawa, XIII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziCzy jest jakaś sensowna strona, z planem wyjść z hali dworcowej na poszczególne przystanki ... przewertowałem net i oczywiście nie znalazłem czegoś takiego ... Z góry dziękuję i jestem pewien, że takie informacje usprawnią podróż nie tylko mi, ale również innym przyjezdnym, którzy na codzień unikają (chociażby z opisanych powyżej powodów ) podróży do naszej kochanej stolicy ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziProśba do organizatorów - zweryfikujcie proszę, z którego dokładnie przystanku na Dworcu Centralnym odjeźdża autobus 501 ... Jestem po lekturze oficjalnej strony Warszawskiego Przedsiębiorstwa Komuniakcyjnego i co się okazuje ... otóż przy opisie przystanku "02" na Dworcu Centralnym wspominają, iż od listopada'11 przystanek "02" przniesiono na "52" (remont chodnika), gdziekolwiek on jest!? ... Mając we wspomnieniach, niekoniecznie miłych, zeszłoroczny totalny bałagan na Dworcu Centralnym, związany z jego remonetm i praktycznie zerowym oznakowaniem wyjść, spodziewam się podobnego i teraz ... Czy jest jakaś sensowna strona, z planem wyjść z hali dworcowej na poszczególne przystanki ... przewertowałem net i oczywiście nie znalazłem czegoś takiego ... Z góry dziękuję i jestem pewien, że takie informacje usprawnią podróż nie tylko mi, ale również innym przyjezdnym, którzy na codzień unikają (chociażby z opisanych powyżej powodów ) podróży do naszej kochanej stolicy ...
Jako, że rozkłady mogą się zmienić, pewnie koledzy zamieszczą aktualne informacje w odpowiednim czasie.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziZ Dworca Centralnego mogę polecić dojazd na giełdę tramwajem linii 10 z przystanku nr 10 (nad peronami od strony zachodniej).
Comment
-
-
są jeszcze ostatnie wolne miejsca w autokarze na giełdę w Warszawie Wsiadamy w Sosnowiec-ul. Wojska Polskiego 119 , Katowice-Spodek, Tychy-ul. Edukacji 50-obok małego Tesco. cena przejazdu tam i z powrotem 80 zł od osoby, bagaż nie ograniczony , autobus klimatyzowany , powrót zaraz po zakończeniu giełdy, kontakt w tej sprawie na e mail abrel@o2.pl lub telefon 600990990 do Sławka Bieniasa
Comment
-
-
Jeszcze łatwiej na www.jakdojade.pl.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziTak trudno poszukać na stronie ZTM Warszawa?Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Autobus 523 jedzie tam 13 minut z Zachodniego.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Wcale nie trudno, teraz znając już numer autobusu pozostałe informacje sobie znajdę.
Warszawa to nie Rzeszów, gdzie jeździ kilka autobusów, więc najlepiej się zdać na wiedzę miejscowych, zwłaszcza że trwa wiele remontów. Kto pyta nie błądzi- a ja nie chcę błądzić, tylko dotrzeć na giełdę na czas."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedziZ Dworca Zachodniego jakim autobusem najlepiej dojechać na miejsce giełdy?Last edited by Cooper; 2012-01-08, 18:08.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment