Ja się na giełdach nie znam, więc pytanie może się wydawać naiwne: kwitnie tam handel pełnymi butelkami?
2012.01.21 - Warszawa, XIII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
Tak. Można się zaopatrzyć w piwa z innych regionów. Goście z zagranicy też przywożą piwa ze swoich krajów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Mam kilka pytań:
-Czy wstęp jest wolny?
-Dokładny adres tej giełdy.(jeśli wstęp jest wolny)
-Czy na tej giełdzie będą także sprzedawcy swych kolekcji?? ,czy to giełda bardziej ma charakter "zapoznawczy"
Na pytania proszę odpowiedzieć tu albo na moim gg 12293213
ignac7@onet.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedziMam kilka pytań:
-Czy wstęp jest wolny?
-Czy na tej giełdzie będą także sprzedawcy swych kolekcji?? ,czy to giełda bardziej ma charakter "zapoznawczy"
Nie wiem czy dalej odpowiadać... ale niech będzie
- Stanisława Konarskiego 85
- Tak / TakżeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedziMam kilka pytań:
-Czy wstęp jest wolny?
ignac7@onet.pl
Mnie tylko interesuje co autor miał na myśli pytając, że giełda ma charakter "zapoznawczy"? Każdy każdemu ma się przedstawić?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Niestety, z przyczyn ode mnie niezależnych (czytaj rodzinno-zawodowych), w tym roku nie pojawię się na giełdzie czego bardzo żałujęLast edited by genea; 2012-01-16, 21:38.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
-Czy wstęp jest wolny?
ignac7@onet.pl
Wszelkie informacje dotyczące lokalizacji, dojazdu itp. znajdziesz na początku tego tematu.
Jak na każdej tego typu imprezie będą kolekcjonerzy którzy się wymieniają lub sprzedają piwne akcesoria.
Na giełdę warszawską przyjeżdża około trzystu kolekcjonerów i miłośników piwa z całej Polski, są też kolekcjonerzy z zagranicy, także jest okazja pozyskać coś do zbioru a przy okazji poznać sympatycznych ludzi.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Coraz bardziej żałuję, że mnie nie będzie...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Podczas trwania giełdy będzie możliwość nabycia podstawek okolicznościowych z browaru Jabłonowo.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Czy już wiadomo jakie piwa Jabłonowa będą dostępne z beczki?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Comment