toś Ty dadek motorniczy?
2012.01.21 - Warszawa, XIII Zimowa Giełda Warszawska
Collapse
X
-
A nawet motorheadbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziStawiam wniosek, żeby zrobić Dadkowi wesoły tramwaj od skrzyżowania do pętli, a z pętli już rzut beretem do Wlazł Kotka.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Hello collectors
Hello,
What go to Warsawa 01.21d. to meeting. I am from Lithuania. For change I have cans, glass, mugs, coasters, caps, labels, openers and other beer attribute. Can see my doubles page: http://public.fotki.com/uras/ if you are interesting please write to email: arunas.urbonas@gmail.com
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo chyba musicie zrobić kółko od pętli, do pętli , bo przez te 2-3 przystanki to może Was nawet nie zauważyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziSpecjalnie będę wypatrywał tej wesołej ciżby. Biletów mogą nie mieć, "ale motorniczy nie zabiera pasażerów nie posiadających załączników poprawiających jego humor po zakończeniu zmiany".bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja odbieram babcię i starszego syna z ferii więc też raczej na giełdę nie dam rady ale z Wami "żywymi" staniemy się "żywi inaczej""Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJa odbieram babcię i starszego syna z ferii więc też raczej na giełdę nie dam rady ale z Wami "żywymi" staniemy się "żywi inaczej"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie kończę o 17.30 i też planuję dobić do Wlazłkotka. Tak więc nawet jak nie będą żywi to my będziemybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment