Witam. Można spodziewać się czegoś z podstawek z PW z Tych? Być może ktoś ma coś takowego ? Pozdrawiam
2012.02.18 - Kraków, XVIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Zainteresowanych czymś z mojego szkła z odbiorem na giełdzie zapraszam na PW.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dendi23 Wyświetlenie odpowiedziNa giełdzie będzie polska premiera piwa Somersby - Apple Beer Drink, alk. 4,5 % vol.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
A jaki niby browar warzy to piwo ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Prędzej radler. Cydr to to na pewno nie jest."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziPrędzej radler. Cydr to to na pewno nie jest."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Mieszanina napoju jabłkowego i piwa nie jest cydrem. Producent może sobie ten napój nazywać jak mu się żywnie podoba, ale nie sprawi to, że ten beer-mix stanie się cydrem.Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2012-02-18, 17:28."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
To co było na giełdzie (beer-mix) i produkt z linka, to na moje oko dwa różne napoje. Carlsberg miesza piwo z napojem jabłkowym, bo nie chce mu się naklejać banderoli na butelki z cydrem. Samą akcyzę i tak muszą zapłacić. RU już się na cydrze przejechał, a oni chcą tego uniknąć.Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2012-02-18, 17:44."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
Comment
-
-
Chciałbym tą drogą oficjalnie podziękować wszystkim, którzy mi pomagali przy organizacji giełdy, a w szczególności Jadwidze, Januszowi, Pawłowi, Romkowi i dwóm młodym Kolegom.
Prapremiera Somersby była ciekawym akcentem giełdy, za co podziękowania dla Daniela i br. Okocim.
I wreszcie wszystkim, którzy w tę śliską noc, zdecydowali się na przyjazd do Krakowa, podziękowanie za uczestnictwo w 17 giełdzie.
Zgubiono:
1. smycz z obrożą (dla psa)
2. szklankę 0,5 l Lech
może ktoś znalazł, zaś kilka innych rzeczy, znalazcy przekazali do mnie...
Wasze
Comment
-
Comment