licytacja gadżetów dla chorego dziecka rozpocznie się o 10.30 do 11, piwo tyskie ze specjalnym giełdowym kapslem już rozlane i zabutelkowane , kolega pewnie umieści zdjęcie w dziale kolekcjonerstwo, wersja jest limitowana tylko na giełdę, seria 6 pocztówek i podstawka też, mój porter z prywatnej kolekcji na licytację cały czas jest w ciemnym i chłodnym miejscu ten RARYTAS jest z BROWARU WARSZAWA !!!!!!! cena wyjściowa będzie 50 zł ,autentyczny kapsel i etykieta na nim gratis !!!!!!!
2012.05.26 - Tychy, 40-sta Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Comment
-
specjalnego szkła giełdowego nie będzie, na licytacji będą kufle tyskie PROSTO Z TANKA, są tylko w lokalach z tym piwem oraz szklanki do tyskiego klasycznegoComment
-
WAŻNE DLA KOLEKCJONERÓW KAPSLI !!!!!!!!!! do każdego zestawu który otrzyma się po zakupieniu biletu wstępu, będzie dodany kapsel dziewiczy tyski zrobiony tylko na tą giełdę w wersji limitowanej,Comment
-
A mam przy okazji pytanie do prezesaNie wiesz może czy Klasyczne wchodzi w miejsce Książęcego? Takie pogłoski słyszałem.
Moja kolekcja:
http://krypol85.plComment
-
Moje ulubione wśród piw "zwykłego" formatu... Tyski browar traci u mnie dużo tym posunięciem ale domyślam się, że to jakaś strategia czy coś tam więc nie wnikam. Chyba że jedno z tych nowych piw będzie pokroju Książęcego, to będzie dobrze
Dzięki za odpowiedź
Ostatnia zmiana dokonana przez krypol85; 2012-05-19, 21:40.Moja kolekcja:
http://krypol85.plComment
-
klasyczne nie jest gorsze od książęcego, a według mnie nawet lepsze, dlatego polecam, a najbardziej to tyskie z tanka,prawdziwe niepasteryzowane piwoComment
-
Ale na choinkę Ci aż tak szczegółowa informacja?Myślę, że to nie zmieni nic w naszym życiu, fajnie natomiast, że giełda się odbędzie. Z resztą, Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o... no ten... no... lód na tafli lodowiska!
I jeszcze prośba do organizatorów, korzystając z okazji i darmowego czasu antenowego, dopilnujcie proszę aby osoby wydające posiłki (prawdopodobnie firma, która dostała od was "akredytację") zadbała w końcu o higienę. Podawanie kromek chleba tą samą ręką, którą wydawało się pieniądze to brak elementarnych zasad higieny, o kulturze nie mówiąc. Taki mały, malutki detalik a może ulepszyć życie ludziom...
zdrówka,
Ja.Comment
-
-
ostravar bardzo dobry, ale trzeba lubić bardziej wyrazistą goryczkę to czeska szkoła , tyskie jest delikatniejszeComment
-
na giełdzie w Tychach będzie małe stoisko Grzegorza Zwierzyny z piwami z Frankonii oraz wszystkie rodzaje piwa Pinta,Comment
-
Witam
Ponieważ okazało się że na giełdę nie jadę sam, poproszę miejscowych o jakiś dobry namiar na nocleg w godziwych warunkach , i w niewielkich pieniądzach blisko giełdy
Będę wdzięczny za sugestie i namiary
pozdrawiamZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
do końca miesiąca lub nawet dłużej.
Nie mogłem się powstrzymać i nie skomentować.
pozdrawiam wszystkich Tyszan i nie dajcie się dziadom z NFZeta...
TomekComment
-
poszukaj w google , wpisz tanie noclegi tychy nad jeziorem , 45-50 zł , stamtąd łatwy dojazd trolejbusem na giełdę linia B , co 15 -20 jest trajtek, ale nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca, w tychach tanie noclegi tylko na peryferiachComment