No ładnie hotel prima nazywa sie już inaczej a za zmiana nazwy poszła zmiana cen.
pokój 2 osobowy "tylko"245 zeta
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Witam
Ponieważ okazało się że na giełdę nie jadę sam, poproszę miejscowych o jakiś dobry namiar na nocleg w godziwych warunkach , i w niewielkich pieniądzach blisko giełdy
Będę wdzięczny za sugestie i namiary
pozdrawiam
Miejscowy w Tychach nie jestem, ale kiedyś nocowałem w pokojach gościnnych w budynku miejscowej pływalni.
Wujek Gugiel pomoże znaleźć namiar.
Było skromnie ale całkiem przyzwoicie i stosunkowo niedrogo.
Podobno w szpitalu w Tychach mają teraz wakat na łóżka... do końca miesiąca lub nawet dłużej.
Nie mogłem się powstrzymać i nie skomentować.
pozdrawiam wszystkich Tyszan i nie dajcie się dziadom z NFZeta...
Tomek
Taa - szpital czasowo <wygaszony> więc cały oddział np. wewnętrzny do wynajęcia, niestety nie gwarantują kroplówek, basenów, kaczek itp. Do dyspozycji jeszcze żłobek dla zmęczonych - 250zeta nocleg + zimna kawa czyli bez rewelacji. A na poważnie to były wolne miejsca po 50zeta od łba pod tym adresem-http://www.hotelisko.pl/obiekt,619,13,pokoje_goscinne_nad_jeziorem,szczego ly.html
A na poważnie to były wolne miejsca po 50zeta od łba pod tym adresem-http://www.hotelisko.pl/obiekt,619,13,pokoje_goscinne_nad_jeziorem,szczego ly.html
dzięki za namiar już zarezerwowałem.
Do zobaczenia na giełdzie
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Cytat z dyskusji: "I jeszcze prośba do organizatorów, korzystając z okazji i darmowego czasu antenowego, dopilnujcie proszę aby osoby wydające posiłki (prawdopodobnie firma, która dostała od was "akredytację") zadbała w końcu o higienę. Podawanie kromek chleba tą samą ręką, którą wydawało się pieniądze to brak elementarnych zasad higieny, o kulturze nie mówiąc. Taki mały, malutki detalik a może ulepszyć życie ludziom... "
Podobno w średniowieczu zaraza która wybiła 3/4 europejczyków nie kosiła browarników i piwoszy, zatem wiecie co wlewać do gardeł...
Uwaga ogłoszenie!
W czasie giełdy promowana będzie także zbiórka plastikowych nakrętek- przypominamy o zabraniu ich ze sobą.
Śląski Klub Birofilów
Do kogo podczas trwania giełdy mam się zgłosić z nakrętkami ? trochę tego nazbierałem.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
w poprzednich postach już pisalismy o tych rękawiczkach i o tym że zwrócilismy na to uwagę sprzedającym jedzenie, co do nakretek to nalezy zgłosić się do Sławka Bieniasa, ale ja już dziekuję w imieniu rodziców za nakrętki , no i myśle że coś kolekcjonerzy wylicytują
Comment