Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.05.26 - Tychy, 40-sta Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziJa też mam tego trochę. Jako że materialista jestem okrutny, mam nadzieję, że oprócz satysfakcji z niesienia pomocy potrzebującym jakaś buteleczka Tyskacza z kapslem giełdowym wpadniePolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziAha dam nakrętki jak dostanę butelkę tyskiego
Comment
-
-
Super udana giełda pod każdym względem i w każdym calu Wielkie dzięki dla organizatorów i współbiesiadników Oby więcej takichMoja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika surmar Wyświetlenie odpowiedziJak dla mnie giełda bardzo udana. Sporo nabytych ciekawych etykiet, oraz jedno, ale za to jakie piwo Śląskiego Pierona z Rudy Śląskiej. Bardzo dobra warka
Comment
-
-
Z mojej strony również dziękuję organizatorom giełdy, wszystko grało , Krainie Piwa za pyszny napitek (porady i rozmowy przy dobrym piwie), wszystkim znajomym bliższym i dalszym za dobrą zabawę. Po giełdzie za wycieczkę autobusową oraz posiedzenie w Białej Małpie przy smacznym Old Speckled Hen .
Comment
-
-
JEDNYM SŁOWEM....
Jednym słowem... TYCHY...!
Nie mylić z hasłem reklamowym jednego ze znanych browarów, który nas-kolekcjonerów 'spycha' na dalszy...daleki plan.
Nie ma jak giełdy w Tychach - giełda jest kolekcjonerska i najważniejszy jest KOLEKCJONER.
Podziękowania dla organizatorów, sponsorów i wszystkich którzy przyczynili się do odbycia się tej imprezy - dla mnie było SUPER...
Do zobaczyska / mam nadzieję / za rok...
Moja skromna, acz zadowolona z giełdy osoba: http://zapodaj.net/95c74f9aac07f.jpg.html
Comment
-
-
podziękowania dla sponsora giełdy Tyskich Browarów Książęćych, za upominki i piwo dla klekcjonerów, dla członków Śląskiego Klubu Birofilów za pomoc przed i po giełdzie, dla uczestników za miłą kolekcjonerską atmosferę, a szczególnie dla osób które licytowały lub przekazały piwne akcesoria dla 11 letniego chorego chłopca, zebrano 2 tyś złoty, zapraszam na jesienne spotkanie do Tychów
Comment
-
-
Giełda dla mnie już tradycyjnie nie udana kolekcjonersko, żadna butla z Opola nie doszła do zbioru, Marek, Abrel i ekpia - no musicie coś z tym zrobić
Ale... dzięki temu można było oddać się przyjemności uczestnictwa w licytacji na szczytny cel przejmując parę piwek domowych. Organizacyjnie i towarzysko jak zwykle na medal.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment